Колку често се бричите и на колку време?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
На секои три дена,во просек ритуалот трае 10-15 мин.Немам многу густа брада,и споро ми расте иначе.

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
На една недела. Имам густа брада и после имам проблеми со бричењето али пуста мрзаааааа

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
еднаш неделно многу ме мрзи да се бричам у пм

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Ja se bricam na sekoi 4-5 dena so toa shto ima sea nekoj nov imidz so bradicka ... ustvari se sisam 1 sea be :) A inace se brcev na seki 2 dena ....Otrov koja dosadna rabota u PM

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Еднаш пишав на топиков не ми текнуа шо ама да си повторам. За бричење треба да се бричам секој втори ден ама од пуста мрза се бричам еднаш неделно и обраснувам.

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Ако ве мрзи одеднаш, тогаш една половина денес, а другата половина по една недела. :)

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ја се мавам секој ден. Не ми растае толку многу колку што ме нервира! Ужас е! За викенди се мавам контра

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
се депилирам јас не се бричам

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Темава е за мажите колку често се бричат и за колку време:)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Ако, ако нека си каже кај се депилира :).

Диме бе шо бричиш ти толку секој ден, па уште и контра!? Јас толку што сум влакнест не се мавам контра ти на голо се маваш.

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Еј, ај некој нека ми каже за патроните од Gillete, Turbo-Mach3 жилетите што се дали одговараат на дршката од обичниот Gillete Mach3?

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
се бричам на една недела а ми треба време околу 10 до 15 max

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
galaxy2027 напиша:
Еј, ај некој нека ми каже за патроните од Gillete, Turbo-Mach3 жилетите што се дали одговараат на дршката од обичниот Gillete Mach3?
Јас можам само да ти кажам за Bic бричовите од 20 динари кој после 2-3 месеца бричење се џиткаат у канта. Сум пробал секакви скапи бричови (Gillete, Wilkinson итн.) и може да кажам дека само џабе ќе си ги џитнете парите. Тие се направени за ќосиња шо им расте одвај брада и шо се бричат на три недели. Имале три, четири, пет... ножиња, голем ташак затоа што колку е покомплициран бричот толку е по ѓубре. Вака ќе си купите брич од 20-30 динари и ќе си бричите за евтини пари без да се траќате.

Најдобар брич е овој со жилети ама сеуште не сум се одлучил со такво да се бричам.

Kajgana Shop

На врв Bottom