Колку странски јазици знаете?

Член од
21 септември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
англиски (владеам), француски (знам да читам, не знам да склопам реченица), и екс ју стандард (српски, хрватски и чат пат словенски)

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Аууу да не се фалам, а ќе се фалам, полиглот сум! Англиски перфектно, Француски солидно, исто и германскиот, само тешко ми оди за зборување, шпански доволно, италијански, овие српско-хрватски и бугарски од шала, учам во моментов албански...итн ! :)

D

DeviL_32`

Гостин
Македонски, српски, хрватски, словенечки, италијански, англиски и француски

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
хмм македонски...англиски..пола фрнацуски...знаем половично шпански...истото ми е и со албанскиов...српски знаем...сакам да научим германски...и јапонски(претерав :nesvest:)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
англиски и полски ги владеам одлично разбирам и по нешто шпански.
балканскиве не ги рачунам.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
нешто англиски нешто германски

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Angliskiot dosta go znam,sega go ucham Germanskiot i Cheshkiot,Balkanskite jazici ne gi ni brojam pogotovo Bugarskiot :baeh:

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Англиски,Шпански,Турски,Германски,малку Француски и Италијански :helou:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Англиски, Германски, Хрватски (Српски, Босански), Шпански, Бугарски, малку Грчки и Албански (некои пцовки хаха)!:pos2:

Член од
8 август 2008
Мислења
73
Поени од реакции
0
англиски (усно и писмено) 99%- секогаш сум со резерва. Германски 4 год. учев и ништо- не е до мене :toe:. Српско-хрватски перфект.

M

marko 1996

Гостин
пааа англиски а француски учам ама знам само едно само Salut и толку мн грд јазик:nesvest::nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom