- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.439
- Поени од реакции
- 5.909
Супер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашањеКаков баскет какви бакрачи
Златно Карате![]()
Од кај татко ми страната сите се високи така да на нив сум се метналСупер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашање
Оди на пливањеВисок сум околу 157-8 cm,имам 13г,дебел сум околу 40-43 kg
Според другарите од клас сум низок,иначе тренирам кошарка.Татко ми е висок над 195cm и извишил дури у средно дали и со мене ќе биде таков проблем или?![]()
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......Оди на пливање![]()
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......Оди на пливање![]()
Глеј јас сум 165см можеби и по високIskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:04 ---
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......
Каков баскет какви бакрачи
Златно Карате![]()
За слабеење ќе ти дадам еден совет што на татко ми му помогна да ослабе 17 кила . Сега доаѓа пролет, прво затоплување и вади точакот, со него до работа и назад . Заборави превоз со кола или автобус, секогаш кога можеш користи точак за превоз било каде . Кога можеше татко ми на 50 години да вози, може секој . Тешко е на почеток, посебно ако работиш подалеку ама верувај се исплати . За една сезона активно возење на точак и умерена исхрана верувам дека дека ќе ги симнеш тие 20 кг.187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?
Кревај тежини и внимавај на калории.187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?