- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.436
- Поени од реакции
- 5.892
Каков баскет какви бакрачиИграј баскет.
Златно Карате
Каков баскет какви бакрачиИграј баскет.
Супер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашањеКаков баскет какви бакрачи
Златно Карате
Од кај татко ми страната сите се високи така да на нив сум се метналСупер се боречки вештини само ако сакаш да се извишиш треба да комбинираш и со баскет, одбојка и слично. Бар мене ми помогнаа ептен. Добро језда тука и генот е во прашање
Оди на пливањеВисок сум околу 157-8 cm,имам 13г,дебел сум околу 40-43 kg
Според другарите од клас сум низок,иначе тренирам кошарка.Татко ми е висок над 195cm и извишил дури у средно дали и со мене ќе биде таков проблем или?
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......Оди на пливање
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......Оди на пливање
Глеј јас сум 165см можеби и по високIskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 15:04 ---
Iskreno brat za 3 meseci treba da idam u Spanija(nikakov turnir)na probi u KK Sevilla,imam talent i potencijal za kosharka igram pozicija playmaker zatoa te prashuvam poso visinata mi e vazna,trenerot mi vika deka so pravi vezbi i trud mozham da stignam do 185-190,profesor na fakultet za fizicko......
Каков баскет какви бакрачи
Златно Карате
За слабеење ќе ти дадам еден совет што на татко ми му помогна да ослабе 17 кила . Сега доаѓа пролет, прво затоплување и вади точакот, со него до работа и назад . Заборави превоз со кола или автобус, секогаш кога можеш користи точак за превоз било каде . Кога можеше татко ми на 50 години да вози, може секој . Тешко е на почеток, посебно ако работиш подалеку ама верувај се исплати . За една сезона активно возење на точак и умерена исхрана верувам дека дека ќе ги симнеш тие 20 кг.187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?
Кревај тежини и внимавај на калории.187/106, 7 кг симнав, сега остануваат уште “само“ 20кг. кај и да е, до септември ќе ја биде.
7 месеци, по 3 кила=21........... тамам нели?