Колку сте амбициозни?

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Да, кога станува збор за професионалниот живот може да се каже дека сум веројатно и поише него што треба. Пораз не трпам, и све што сум планирала да постигнам во животот досега сум постигнала. Некад дури и страв ме фаќа од сопствената амбициозност.
Мислам дека е подобро чоек да е малку поолабаен, пошто некогаш се прашувам зошто одам толку далеку со амбициите и доаѓам до заклучок дека сум ненормална и дека нема никаква смисла што го праам тоа.:lud:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
VMRO напиша:
Bi gazele se pred sebe za da si gi ostvarite vasite ambicii??? Bi pravele i necesno raboti?
Тоа не.
Ќе пробам да ги остварам целите кои што сум си ги зацртал ама се тоа регуларно.За да направам нешто нерегуларно треба да имам цели кои што не се реални.Си знам јас што можам да направам,и за што сум способен.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
VMRO напиша:
Bi gazele se pred sebe za da si gi ostvarite vasite ambicii??? Bi pravele i necesno raboti?
zavisi peeer zavisi nikogash nemoj da kazesh nikogash taka vikaat

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
dajdo напиша:
zavisi peeer zavisi nikogash nemoj da kazesh nikogash taka vikaat

Nikogas ne bi mu nastetil na drug covek! Toa mi e zborot....

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
VMRO напиша:
Nikogas ne bi mu nastetil na drug covek! Toa mi e zborot....
aaa nemislef za toa nikogash ni ja ne bi mu nashtetil na drug chovek da da nego mislef deka sigurno bi napravil neho malce nelegalno ama samo malce neli :kez:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Пред да ја остварам мојата цел или амбиција гледам да го изградам патот до целта гледам да ја добијам целокупната подршка да го убедам кругот околу мене и тогаш стигнувам до посакуваната цел од која тешко можам да бидам симнат тоа шо сакам да кажам е дека сум амбициозен

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Моите амбиции се задушуваат уште пред да бидат создадени......:icon_neut

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
ја сум повеќе мрзлив.. отколку амбициозен.. ама остварувам, вака или онака.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
За некои ствари сум ептен амибициозен. Но од лично искуство научив дека луѓето околу тебе секогаш доаѓаат на прво место, а потоа амбициите бидејќи тие се клучен фактор за исполнување на зацртаните амбиции. А без љубовта на твоите околу тебе како твој водач, сопствените амбиции ќе те уништат и се ќе падне у вода...

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
ептен сум амбициозен
од тука
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
па до тука. и исполнувам амбиции. полека али сигурно

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Ne sum nesto preterano ambiciozen, ama teram...tivka voda...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Амбициозен да и тоа многу ,бар според мене, али не рушам се напред за да ги остварам моите амбиции , туку го правам малку поодмерено, проценувајќи кој пат и начин е најбезболен ,како за мене така и за другите, за даги остварам моите амбиции.
Бидејќи мојата најјака амбиција не ја кријам од никого нема да го направам ни од кајгана и од кајганаџиите.
Имено целта ми е да се занимавам со генетски инжењеринг и ако е можно да придонесам нешто колку-толку за науката.
Па вие цените колку сум јас амбициозен од ваша перспектива.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Ако е амбиција итното заминувањето во пензија, изамбицирана сум мошне. Ама и не е некоја амбиција, а?

Kajgana Shop

На врв Bottom