Jас мислев дека јадам малку ама кога ги прочитав претходните мислења испаѓа дека јадам нормално:pos2:Два до три пати на ден, а знам дека е препорачливо да се јаде 5 пати на ден по мала количина за да се одржи нивото на шеќерот да не варира.
па 3 пати сигурно... е сеа...ако сум дома цел ден можно е некогаш и двоцифрен број да достигнам :kesa::kesa::kesa: ама немам стомак...ич не се `лепе` за мен јадењето...
Зависи...обично пред да добијам е тогаш јадам како ненормална,нон стоп сум пикната во фрижидер :nesvest: а инаку многу малку јадам (колку да не се онесвестам шо се вика).
Зависи...обично пред да добијам е тогаш јадам како ненормална,нон стоп сум пикната во фрижидер :nesvest: а инаку многу малку јадам (колку да не се онесвестам шо се вика).
Два а ретко три пати.Но за да одржувам линија си пијам вода,јадам овошје,избегнувам благо,хамбургери.помфрити со 3 кила зејтин...
Едноставно си јадам Таман.
:salut:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.