Колку пати јадeте во текот на денот?

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Еднаш до два пати, мнооооогу ретко, ќе ми се згреши три пати. Ама се почести се деновите кога заборавам да јадам, па така си го терам денот.

Член од
3 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
6
бреееј! имало многу луѓе кои не јадан по цели денови! ја да им кажам на моите дека забораив да јадам, нема веќе dbx.dragan да глеате по форумов. А па немој случајно една другарка да дознае дека заборавам и по цели денови да јадам, по телефон ми се јавува и ме тера да јадам (или па нема да ми збори следниот пат кога ќе ме види)

еј, видиш? забораив пак да јадам, после постов идам да јадам зш одамна не сум јаден (саати се у прашање) за да не ми се налути.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Јас живеам за да јадам ама не се гледа, инаку по 4 пати на ден обично јадам, а има и такви денови кога сум многу лута и нервозна па заборавам да јадам:tapp:

Член од
21 декември 2008
Мислења
213
Поени од реакции
15
Малце... Заборавам да јадам, а не треба да заборавам зашто многу сум слаб. Висок сум над 180 а тежам 60 кила. Кога ме прашуваат за тежина велам 63 :). Јадам само доколку некој (мајка ми) ми се качува на глава за да јадам или кога сум на гости и ме тераат. Тогаш се однесувам културно :). Инаку сам да ми текне да јадам треба да сум прегладнет...

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
живеам за да јадам ама не се гледа, 4-5 на ден

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
епа за човек да биде здрав треба да се храни повеќе од 3 пати дневно и да внесува нормална количина на храна, во целост јас јадам 3-4 пати дневно и мислам дека има доволно храна за организмот нормално да работи.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Доручекот ми е чаша млеко или сендвич. Немам навика да вечерам. Ама затоа на ручекот не штедам :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom