Колку пати јадeте во текот на денот?

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Моментално 5 пати али количината што ја јадам едвај колку 1 асално јадење е:vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
Denes ednas :) sega pred malce - od ko stanav pievme ko stoki cel den , oti utre se razdelvam so nekoj dobri drugari . obicno 3 pati vo denot - taman :)

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Два до три пати, да претерам тешко :nenene: и тоа сега зимно време,а на лето многу помалку.

TheMask

SσвεR SαŋTα
Член од
28 февруари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
4/5 дневно и таман ми иде :jaj: некој пат само 2 у ден зависи времето:baeh:

PepoOo

[d^.^b]
Член од
7 април 2008
Мислења
621
Поени од реакции
24
5/6 пати.
Јадам
1)У школо.
2)Кога ке си дојдам од школо
3)Ручек
4)нешто меѓу вечера и ручек.
5)вечера.
А у меѓу време чоколади,бомбони,етц...

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Таман си јадам.Бројката се вртит околу 3 а некош или по 4 или два.Ептен ретко се дешават по еден месец на салата да сум.Не дека диета или нешо туку едноставно то време ме мрзит се.Седвам пред компјутер и само салата јадам ко луда некоја.А богами и некош во такви периоди ама сеа ова е 3/4/ дена место еден месец, јадам ко ненормална, по 5/6 пати дневно и + цело време чоколадо чипсој и пак сум гладна....шо ќе прајш...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Во последно време доста ретко и малце. Два до три пати дневно да речиме и не осеќам некоја огромна потреба за јадење. Можам да изджам и цел ден, не ми е проблем.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
PepoOo како излегуваш на крај со тежината море ? и јас јадам така ама во последно време се одрекувам од тоа меѓу оброците зашто на човек нема да личам.. поззз:pipi:

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Јадам кога ќе ми се јаде...Не пазам некоја бројка,обавезно јадам одма од кога ќе станам,а после тоа зависи,некогаш јадам само еднаш,а некој пат и по 5-6 пати на ден..

Kajgana Shop

На врв Bottom