Таман си јадам.Бројката се вртит околу 3 а некош или по 4 или два.Ептен ретко се дешават по еден месец на салата да сум.Не дека диета или нешо туку едноставно то време ме мрзит се.Седвам пред компјутер и само салата јадам ко луда некоја.А богами и некош во такви периоди ама сеа ова е 3/4/ дена место еден месец, јадам ко ненормална, по 5/6 пати дневно и + цело време чоколадо чипсој и пак сум гладна....шо ќе прајш...
Во последно време доста ретко и малце. Два до три пати дневно да речиме и не осеќам некоја огромна потреба за јадење. Можам да изджам и цел ден, не ми е проблем.
PepoOo како излегуваш на крај со тежината море ? и јас јадам така ама во последно време се одрекувам од тоа меѓу оброците зашто на човек нема да личам.. поззз
Јадам кога ќе ми се јаде...Не пазам некоја бројка,обавезно јадам одма од кога ќе станам,а после тоа зависи,некогаш јадам само еднаш,а некој пат и по 5-6 пати на ден..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.