- Член од
- 23 март 2007
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 62
Ок, ама не е тоа темата...Ве анализираме вас- мажитеА што е со Турските генчиња кај жените ???
Па затоа има такви покорни жени, му угодуваат на бегот
Или тоа важеше само кај нас?
Ок, ама не е тоа темата...Ве анализираме вас- мажитеА што е со Турските генчиња кај жените ???
Па затоа има такви покорни жени, му угодуваат на бегот
Или тоа важеше само кај нас?
Не знам дали си слушнал (претпоставувам дека си слушнал) за проф. д-р Татјана Петрушевска, професорка на Правниот факултет во Скопје.За нејзиниот умствен капацитет немам ни право ниту пак сакам да коментирам,нејзиното звање доволно кажува,но таа е дефинитивно синоним за женственост,шарм и сексапил. Комплетна жена, прекрасно изгледа,ми остава впечаток дека не и пречи да ја гледаат како ,,добра риба,, , совршен спој на внатрешното и надворешното. Жив доказ дека една жена може да биде и убава и паметна истовремено.:smir:Умот е ерогена зона. Така што паметните жени и те како ми се на цена. Паѓаат интересни дебати, мислења, надополнувања покрај секс добиваш и некоја подуховна димензија во врската.
НО. Има едно Но.
Не знам зошто ама отсекогаш интелигентните девојки ми се синоним за неженственост. Едноставно немаат шарм, немаат сексапил, немаат женска позитивна аура. Барем од лично искуство интелигенција и женственост не ми иделе рака под рака. Ми делуваат ко Шеќеринска, Гордана Јанкуловска, Маргарет Тачер тип. Со еден збор фригидо-феминистички. Претпоставувам, дека ова произлегува од фактот што овие жени се свесни за знаењето, можностите и позициите кои ги имаат и поради гордост одбиваат од мажите да бидат гледани како хм "добри риби" не сфаќајки дека со тоа му наштетуваат на женсиот идентитет. Што знам, може грешам...
Се надевам дека не си сериозен? Или можеби си?Еј, како вака отиде муабетот.
Целата поента е во наоѓањето на смислата за сопственото постоење.
Мојата девојка ја наоѓа истата преку мене.
Не е воопшто глупа, ќе магистрира набргу на истиот факс каде јас имам завршено и предавам.
Се работи за признавање на машката супериорност. Нема начин некоја девојка да се почувствува целосно среќна и исполнета, ако не биде тотално предадена, целосно покорена на некое машко.
Инстинктивно од век време, жената е за да служи, да угодува.
Тоа нејзе ја прави среќна. Кога ќе го најде вистинскиот, мерак и е и нозе да му замие, да готви и чисти и се разбира да ужива со него во кревет.
))
Види Туршија (не знам дали си машко или женско) таа ти е одличен пример што и јас го спомнувам, и да се согласувам дека е совршен спој и дека кога се сака се може да се постигнат и двете работи.Не знам дали си слушнал (претпоставувам дека си слушнал) за проф. д-р Татјана Петрушевска, професорка на Правниот факултет во Скопје.За нејзиниот умствен капацитет немам ни право ниту пак сакам да коментирам,нејзиното звање доволно кажува,но таа е дефинитивно синоним за женственост,шарм и сексапил. Комплетна жена, прекрасно изгледа,ми остава впечаток дека не и пречи да ја гледаат како ,,добра риба,, , совршен спој на внатрешното и надворешното. Жив доказ дека една жена може да биде и убава и паметна истовремено.:smir:
A да и дадеш мој број на таа професорката да биде комплетна. а?Не знам дали си слушнал (претпоставувам дека си слушнал) за проф. д-р Татјана Петрушевска, професорка на Правниот факултет во Скопје.За нејзиниот умствен капацитет немам ни право ниту пак сакам да коментирам,нејзиното звање доволно кажува,но таа е дефинитивно синоним за женственост,шарм и сексапил. Комплетна жена, прекрасно изгледа,ми остава впечаток дека не и пречи да ја гледаат како ,,добра риба,, , совршен спој на внатрешното и надворешното. Жив доказ дека една жена може да биде и убава и паметна истовремено.:smir:
Види, без намера да му изигрувам дрвен адвокат на цитираниот форумџија, морам да се слогласам дека има некоја вистина у делот што си го болдирала.Се надевам дека не си сериозен? Или можеби си?
Епа тогаш што ќе ти е паметна?Жените немаат памет, за жените е важно да се убави.
Не е воопшто глупа, ќе магистрира набргу на истиот факс каде јас имам завршено и предавам.
Која паметна жена сака да се покорува на мажот? Не смее да има надреденост во маж-жена односите. Значи сакаш да кажеш дека твојата паметна девојка ти служи и ти се покорува:uvo: ?Нема начин некоја девојка да се почувствува целосно среќна и исполнета, ако не биде тотално предадена, целосно покорена на некое машко.
Кој си ти да тврдиш што ја прави жената среќна?Тоа нејзе ја прави среќна. Кога ќе го најде вистинскиот, мерак и е и нозе да му замие, да готви и чисти и се разбира да ужива со него во кревет.
Смислата на сопственото постоење кај жената не е мажот.Ако ти за твојата девојка си смислата на нејзиниот живот, тогаш зошто прави било што друго во животот, освен да ти угодува тебе?Еј, како вака отиде муабетот.
Целата поента е во наоѓањето на смислата за сопственото постоење.
Мојата девојка ја наоѓа истата преку мене.
Се работи за признавање на машката супериорност. Нема начин некоја девојка да се почувствува целосно среќна и исполнета, ако не биде тотално предадена, целосно покорена на некое машко.
Тоа нејзе ја прави среќна. Кога ќе го најде вистинскиот, мерак и е и нозе да му замие, да готви и чисти и се разбира да ужива со него во кревет.
))