Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
edno zosto mene super mi bese do 9god ama posle uzas

Член од
11 август 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
2 деца, машко и женско. Машкото би се викало Максим, а женското Анастасија.

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
јас би сакал зенами да ми роди 3женски и 1-но машко

R

reactive89

Гостин
јаооооооо интересно.... и слатко патем.... хихихихи....
па вака, според мое сознание, 5-то члено семејство е најсреќно семејство што може да е... јас сакав да сме петорица со моите, ама мама и тато нејкеа уште едно :( хехе. сон ми е да имам три дечиња, оти баш ќе е интересно, ќе треба да им угодуваш на тројца а не само на едно или двечки... интересно е тоа што сите тројца/три ќе сакаат да се со тебе... зборувам како малечки, оти коа ќе пораснат валјда нема да ти се бутаат кроз нозе како мали дечиња, хаха. тогаш коа ќе пораснат ќе си бидат зависни еден од друг, и повеќе ќе се дружат и ќе си помагаат.... разлика меѓу нив би напраил од 2 до 4 години, доста и е на жената да одмори малку, хахаха.... што дечиња би сакал??? иам две желби, машко-женско-машко или пак женско-машко-женско, неам против ништо...
имиња, хммммм.....
машки: Матеј, Марко, Андреј, Лука, Јован, Тимотеј (Тими), Симон итн...
женски: Леа (по мојата најдобра другарка), Миа, Мина, Елена, Симона, Ана Марија, Марија итн...

п.с. ајде тазе родители навалете на имињава, украдете некое, хехехехе, мала шала!!! хихихи

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
2 definitivno..mislam deka ako imam pojse nema da imam dovolno vreme da im posvetam i na niv i na karierata...:toe: kako i da e familijata treba sekogas prioritet da ti bide..ali mislam deka so 2 bi mozela balans da napravam:pipi:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
so znam....sakam 2 da imam...ne sum bas obozavatel na deca.....ama ako zapne maz mi (togas) moze i 3...... :)ama jas si sakam 2..masko i zensko

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ќе одговорам зе некои 10 години пошто оваа тема не ми е интересна околу децата, гласав за 2 деца пошто ако веќе збориме толку би имала натаму нее:nenene:

Член од
13 октомври 2005
Мислења
525
Поени од реакции
47
ДеЦе Десет :icon_lol:
Одговорив дека сакам да има две деца и силна желба имам да бидат Син и Ќерка.

Имиња?
Јован и Габриела
Никола и Марија
Марко и Александра
Александар и Јана
Лука и Матеја ...

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Pa jas na pocetokot bi sakala da imam dve, ama ako potoa dojde do toa da imam i poveke bas bi obozavala,posto mnogu sakam deca, no toa isto zavisi i od finansiskiot limit..

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Сакам да имам две деца, али не се знае ништо во животот однапред. Така да колку и да бидат не е важно, затоа што обожавам деца.

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
ohoooo barbie brao za temava!epa ja otsekogas sum sakal 3 deca ne e bitno so se vazno da se 3.vo mojata familija po tradicija treba ja bliznaci da rodam,i bi se vikale-maski:luka,stefan,leon.zenski:lea,iskra,eva.

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
sakam 3 deca bidejki sekoj ke si ima sto saka ke si imaat i brat i sestra.i ke si bidat posle i tetka i cicko vujko se.....

Kajgana Shop

На врв Bottom