Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Dve deca bi sakala da imam, masko i zensko. Edno nikako, ke pukne od dosada samo. Poveke ne, se plasam kako na kraj bi izlegla so dve, a kamoli so tri ili poveke:pos2:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
samo znam deka ne sakam da bide edno,bidejki sega doma mene bez sestrami bi mi bilo katastrofalno dosadno, a za iminja ima vreme

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ако сум финансиски добро поткован би идел на 5

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Hm...dve e super,plus da nema golema razlika vo godinite,za da si se druzat poke.

S

Sweet666

Гостин
Желба ми е да имам 4 деца, па сега ќе видиме, има време до тогаш..

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Најмалку 3. Обожавам деца и мислам дека е многу поубаво кога има врева и е бучно во куќата отколку тишина. Сакам играчки расфрлани на сегде а не потполна уредност оти ќе изгледа како никој да не живее тука.
А за имиња имам кажано на форумов ама пак ке кажам:
-машки: Иван, Дејан, Давид
-женски: Софија, Нина
Сепак, мора договор. Може мажот ќе предложи некое подобро. А по баба и дедо крштевање нема шанса.

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Ja kje imam 1 dete (masko) oti ako e zensko kje treba da si ja tupam glavata i da ja mislam so koe masko e i deka e a vaka ako e masko znam kje izleze, posle 3-4 saati kje se vrne podnapien i gotovo

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Ja kje imam 1 dete (masko) oti ako e zensko kje treba da si ja tupam glavata i da ja mislam so koe masko e i deka e a vaka ako e masko znam kje izleze, posle 3-4 saati kje se vrne podnapien i gotovo

хахаа... а нема да ја тупиш главата со кое женско е??!! Или девојка е се најдолно што може ако фати дечко од 5 одделение, а пак ако машко фати женска од 5 одделение тој е најголем џек и фраер. И после немало полова дискриминација??!! А си помислил ли некогаш да им веруваш на своите деца со кого се и што прават??!! Посебно на женското затоа што е поосетлива и и треба повеќе заштита??!! Грешни ти се размислувањата. Едно дете, ќе го направиш само поскржаво и позатворено. Сепак, твој избор!

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
3 минимум :pos:
Сепак тоа зависи и од желбата на жената што ќе ја земам

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Уно! Женско!

Сега за сега толку.

Член од
18 август 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Сакам две. Не сум смислила имиња, ама нема да ги крстам по баба им или дедо им, тоа знам. Не дека моите лоши имиња имаат, немам почит спрема нив или па нејкам името на свекорот или свекрвата да го носат, само не ми се свиѓа обичајот. А дали ке бидат машки, женски или мешано не е битно. Само да ми се здрави и да си ги дочекам. Ете така, ве сака мама

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Доколу имам доволно финансии сакам да имам три деца.Ќе бидат разлика до 4 или 5 години.Нормално нема да имаат име по прзникот на кој се родени или по дедовци и баби.Имињата кои ми беа убави веќе ги имаат новите бебиња во фамилијата,така да треба нови.

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
сакаммм 2 децаааа,аааа можиииии и 3...аааа ако имам 2 едното по можност машко другото женскоооо:) аааа комбинација со 3...машко женско и женско:) имињаааа за машкото лука,а за женските ке размислам има време и така :):salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom