Колку ги обожавате децата?

B

black angel

Гостин
обожавам дечиња сакам да сум во нивно присуство бидејки секогаш ми ставаат насмевка на лицето,весели се едниставно прекрасни се ги обожавам дај боже што побрзо да си имам едно мое:pipi:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Ги сакам, ги имам и најубаво ми е кога ке ги бацам додека спијат...

M

MIL

Гостин
ООООО дечиња премногу сакам највеќе ми се слатки коа се бебенца ќе ги изручкам си играм со нив и ги смешкам :back: тоа ми е и школо

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Обожавам мали деца, сакам да ги гушкам, да ги бацувам, да ги гњавам :)
Да се бркам со нив. Срцки се. < 3

Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Ангелчиња се. Им ја обожавам меката кожичка или кога ќе ти се насмеат така слатко, ми се превртува утробата од нивната насмевка. Си играм со нив, кога им се кријам и после 'бууу' и ги гушкам, ги гњавам, ги бацувам. Интересни ми се кога ќе видат нешто и ќе го стаат во уста а јас им викам: не тоа какано е, не го лапај.
Братучедми кај мене дома ги направи првите чекори. Погодете кој го научи :pipi:

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Ги обожавам тие што се помали.Од 2 до 4 години.ТИе ми се најинтересни.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Децата е голем збор. дете може да е 1 година дете може да е 16 години..
шознам ја баш сакам деца... интересни ми се кога се мали бе сонциња се:pipi:рипкаат си играат се радуваат... кој може да оддолее на такви дечиња :pipi:

НО неможам да поднесам некои разгалени шо кенкаат за се и свашта... ааа ова неможам да поднесам.. разгалено дете бе.. не шо личи?

инаку страв ми е од бебиња :S не дека не ги сакам.. и тие ми се мили ама премногу се осетливи и нежни... д ами даде некој дете бебе во рака да го држам Аоооо нема шанси!!!! страв ме фаќа одма!

Sweetheart<3

Unstopable..
Член од
7 јануари 2010
Мислења
39
Поени од реакции
1
Леле мнооооооооооооогу ептен нај многуу,едвај чекам уште едно 4,5 год да си напраам едно :p

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Многу ги обожавам.......ааааааааааааа
затоа и си најдов работа како BEBISITER..........

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Обожавам мали деца, сакам да си играм со нив.. а и по малце да ги гњавам .. :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Па, некако тешко ми паѓа комуникацијата со децата. Знаат да бидат напорни. Далеку од тоа дека не ги сакам, но дефинитивно не се вбројувам во групата на оние кои со леснотија остваруваат контакт со нив. И ми се чини дека жените тука секогаш ќе бидат поуспешни (не сум слушнал за татковски инстинкт) од нас.
Веројатно се ќе биде поинаку кога ќе имам свое дете/деца.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ауууу мноооогу сакам мали дечиња, срцки се:pipi: така доека се малечки, си ги дотеруваш, средуваш, па да ги гњавам, да ги гушкам:vozbud: а најинтерсни се коа ќе прозборат, проодат, па кажуваат интересни ствари...душички.:back:

H

^HITMAN^

Гостин
Koга се бебиња до 1 година ги сакам, но кога ќе потпораснат малце и кога ќе почнат да се глупираат и да досадуваат не ги поднесувам. Сакам кога се мирни и послушни, но од разгалени деца ми се повраќа.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Обожавам деца, без оглед колку години имаат :hug: Добро се снаоѓам со нив и не ми здосадуваат, а посебно кога се смејат ми го разубавуваат денот.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom