кога се брзам за 15 - 25 мин сум готова, фатена коса, онака површна шминка ако има потреба, ако не не ставам ич (со се туш ова 25 мин)
а за излегување или онака кога сакам да биде се топ.. е тогаш 1 до 1 ипол саат највише. а пак ако не знам шо за облекување мозе и 2 и пол саата да испробам 4829302 комбинации и на крајот пак првата да ја ставам :nesvest: коа се шминкам секогаш едното око ми е поубаво нашминкано од др и пак на ново се иде и така тие 2 ипол саата поминуваат со нервози
Sose tusiranje, susenje na kosa (koe moze i da potrae oti mi e vitkana i mnogu gusta), mackanje so losioni, kremi... Sminkanje i oblekuvanje, se na se okolu 45 minuti. Nekogas moze i 1 saat da mi treba, a nekogas za 30 min sum gotova, ama eve otprilika 45 minuti mi trae spremanjeto.
Обично ми треба саат, ама ептен некогаш ако се брзам можам да се спремам и за 15 минути, а и ептен некогаш ако се думам што да облечам можам да останам и 2 саати...и така
лелеее....додека се истуширам..15 мин...да се облечам..10-15 мин...да си ај испеглам косата..30мин...да се нашминкам...30 мин...додека да напрам се како што треба..и на крај уште 15-20 мин. за да видам да не ми фали уште нешто..
15 min banjanje,pa pola saat samo oblekuvanje posle 15 min sminkanje,i toa pa nekad moze i dr tretmani kako manikir,pedikir ) ali voglavno tie 3 raboti :pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.