Колку внимавате ....

  • Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сакав да прашам колку внимавате на вашиот физички изглед?На пр. за женските дали ако се здебелите одма преоѓате на диети или тогаш вежбате и внимавате на исхраната, а за машките дали ви е грижа за изгледот и коку внимавате исто,вежбање,исхрана итн :)

И да додадам не е темава колку често вежбате :)
 

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Bas i ne vnimavam iako bi sakal poveke.Odamna imam zelba da pocnam da vezbam i da namalam jadenje ama nekako ne mozam da se ubedam da pocnam.A mislam deka e ubavo da se vnimava na izgledot iako i so toa ne treba da se preteruva.
 
Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
na vremeto:))) pred 10 godini vezbav i bas super telo imav
sega pivski stomak.....:)))))))))))
 

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
u posledno vreme ne vnimavam ama bas ic :) cim tatko mi stigna da mi kazuva deka sum se zdebelil... toa e veke nesto... a i na oblakanje bas ne obnuam posebno vnimanie.. sto mi doe toa... :)
 

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
hhhhhhmmmmm....pa i u posledno vreme ne bash...a i za vezbanje slabo...dobro e sto imam samo sto nemam golema tezina :)
 

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Голема мрза сум и неам баш многу време затоа не вежбам!Диети-нема шанси,а иначе големо внимание постветувам на тоа како ќе изгледам,голем перфекционист сум и обрнувам внимание на се,од мојата коса до моите стапала!Нешто најлошо што може да биде за една девојка е да не е средена!
 
Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Па зависи, понекогаш ако забелжам дека сум накачила некое кило, пробувам малку да внимавам на исхраната, а што се однесува до вешжбањето понекогаш ме фаќа толкава мрза како на пример последниов период и не вежбам баш често, али онака обично пробувам да издвојам бар малку време за вежбање
 

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
ako zabelezam deka sum nakacila nekoe kilce slednite nekolku dena namaluvam so ishranata i ima rezultati..ama toa non stop se desava i preku gla mi e ponekogas:vozbud:a i so vezbanje nemozes da oslabes,so vezbanje se postignuva tonus na muskulite niso poke.to e to
 

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
pa posto sum si gurman i jadam mmmmmmmmm mnogu mi e slatko nekogas pisuvam i mi se prijade jbg ali zatoa koga ke pocnam da vezbam nema zaebavanje dali na trenining ili doma teretana bez razlika se ubivam ali jbg pa ima malku odvisok m..e mu e..m
 
Д

Демијан

Гостин
da jadam se so mi se jade ali i odam mn cesto u teretana ne zasto sakam da idam tuku zasto so fudbalov moram da idam!
 
Член од
16 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
2
Vnimanie sekako e potrebno na toa sto i kolku i koga jademe zatoa sto toa se talozi i posle ...op stomace ,pa visok kilogrami i taka sledi dieta i se toa i pak toa .Prvo jadi pa posle dieta i nikako u normala.Zatoa vnimatelno i poleka so sigurnost-dobri rezultati.
 

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
21
Да, внимавам многу! ЈАс мислам дека нема девојка која не сака да изгледа убаво физички. Инаку со вежбање па вежбам секогаш(немам прекинато еве веќе 2 години)-едноставно убаво се осеќам со вежбањето исполнет ми е денот исфрлена негативна енергија ... А диети-па ако се зема во предвид да не јадам многу брза храна-едно што не чини друго има многу мрснотии. Ми се случува некогаш да некаснам и по цел месец али има и денови кога јадам редовно. Се е до организмот според мене!
 
Член од
23 октомври 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
vnimavam na svojot izgled kolku sto toa mi go dozvoluva slobodnoto vreme.se trudam sekogas da izgledam neguvano i vo top forma i sega za sega dobro ide.nemam problemi so tezinata taka da nemam potrba od dite ili gladuvanje,ali sepak redovno vezbam.praktikuvam dva pati vo nedelata aerobik i dvapati joga i I se cuvstvuvam super
 

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
ич...во последно време слабо сум заинтересиран за тој аспект од мојот живот...
 

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Пааа... мрза сум да вежбам, гурман сум да не јадам... :kesa: Што знам, не сум нешто опседната со тоа како изглеам, али ако гзот више не ми го збира у фармерките, тогаш држам една диетичка... Ем не е со изгладнување, ем тоа е единствениот период во кој јадам здрави работи... Искрено, мое мислење е дека во последно време машките појше внимаваат на изгледот од женските. Братучедите мои, машките од клас сите се со топ тела, а женскиве спојлерчиња, мевце, салце... али нема везе, битно се сакаме:kesa:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom