Кои филмови и серии ќе ви останат во душа?

.

• .

Гласови: 4 66,7%
  • .

Гласови: 2 33,3%

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Film "The Crow" so Brandon Lee
Serii "Friends", "Joey", "Sex & The City", "Allo Allo"....

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
авантурите на Ширли Холмс,моментално го репризираат
Пријатели,Вил и Грејс....некои такви серии :) кратки а слатки

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Од Филмови:
Lord of the rings;
Star wars;
The Godfather;
Troy;
Meet Joe Black;
Matrix;
Leon (The Professional);
Top Gun ...
во моментов, на овие се сетив, па ќе додадам по потреба ...:umorno:

Од серии:
Friends;
3rd rock from the sun;
Бољи живот;
Среќни луѓе итн ...
... леле последниве две, уште милион пати би ги гледала без мака ... закон, закон!:vozbud:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Од филмови:
Clockwork Orange
Requem for a dream
Tideland
Pulp Fiction
American Beauty
Donnie Darko...and many more:)

Серии:
The Sopranos
3rd rock from the SUn
Only Fools and Horses
и мојата најомилена КАСАНДРА(just kidding:icon_razz )

dungeon master

Милиционер
Член од
14 февруари 2006
Мислења
793
Поени од реакции
18
Star trek i star wars, serii, filmovi sve, top gun, independence day, mission to mars, gladijator, stargate, emanuella :drk:, :vozbud::vozbud::vozbud: :pos2:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
I CSI (Crime Scene Investigation) -sum ja zaboravila! Radi serijava edno vreme na sudska medicina ke odev!

Член од
1 март 2007
Мислења
207
Поени од реакции
1
Man on Fire
Scarface
Saving Private Ryan
Inside Man
Gladiator

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Од серии The Tribe или Племе.Ама не ја доглеав .Криво ми е

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
диме напиша:
FRIENDS
LOST
HEROES ( серијата е на почеток, до денес само 15 еп. но е многу јака, исто како и LOST )
Да HEROES е ептен јака, ја имам до 14-та епизода и дефинитвно е една од најдобрите направени во последни време, ама е неспоредлива со DEXTER, серијата се појави исто сега снимена е само првата сезона.
Се работи за сериски убиец кој од мал има нагони за убивање се додека татко му не дознае за тоа. И онака го седнува тет-а-тет и му вика као у стилот, ако веќе мораш да убиваш убивај ги правите луѓе (татко му е цајкан со висока репутација) и го учи како да си ги покрива трагите.:jaj: Иронично декстер покрај сериски убица работи како форензичар :toe:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Гогото напиша:
Да HEROES е ептен јака, ја имам до 14-та епизода и дефинитвно е една од најдобрите направени во последни време, ама е неспоредлива со DEXTER, серијата се појави исто сега снимена е само првата сезона.
Се работи за сериски убиец кој од мал има нагони за убивање се додека татко му не дознае за тоа. И онака го седнува тет-а-тет и му вика као у стилот, ако веќе мораш да убиваш убивај ги правите луѓе (татко му е цајкан со висока репутација) и го учи како да си ги покрива трагите.:jaj: Иронично декстер покрај сериски убица работи како форензичар :toe:
За кој како,мене Изгубени ми беше многу интересна,а потоа по препорака од Диме почнав да доналдирам Heroes,и доналдирам одма што испадне епизода и во моментов таа ми е омилена серија,јас ги имам сите епизоди до сега снимани,т.е. 18,и сега ќе прават пауза од 6 недели до 19тата епизода :tapp:
Патем,овој DEXTER...епа звучи интересно ама сеа не можеш да споредуеш серија кога во таа има еден главен глумец,кој нема никакви моќи,ги убива лошите луѓе со серија во која има 10-15 главни глумци,сите имаат по некоја моќ и се поврзани еден со друг,се борат против лоши херои...мислам,каква споредба е таа?:jaj:
Патем,Херои е попопуларна серија од Декстер.....бар како што гледам на гледаност,рејтензи,зборување околу серијата и слично:smir:

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
ne moze nova serija da mi ostane u dusha, mora da mi legne malku za da si ja zasakam.:)

FireFly. Top1 izbor, koj ne gledal, neka gleda, ima samo edna sezona, i film plus. 15-tina epizodi se.

Star Trek. (komplet) enterprise ne beshe na nivo na TNG, no sepak....

Alo, Alo (britanskiot humor e ludnica)
Coupling (na BBC normalno)

toa e toa otprilika...

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
dLt-Ed напиша:
ne moze nova serija da mi ostane u dusha, mora da mi legne malku za da si ja zasakam.:)

FireFly. Top1 izbor, koj ne gledal, neka gleda, ima samo edna sezona, i film plus. 15-tina epizodi se.

Star Trek. (komplet) enterprise ne beshe na nivo na TNG, no sepak....

Alo, Alo (britanskiot humor e ludnica)
Coupling (na BBC normalno)

toa e toa otprilika...
Епа изгубени ми беше легната на душа додека ја гледав првата и половина од втората сезона...после кога почнаа да ја тупааат...:tapp:

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Monthy Python (ke se izedam ziv so gi neam site)
Friends

Kajgana Shop

На врв Bottom