Black Rose
дете на цвеќето
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 1.972
- Поени од реакции
- 38
Film "The Crow" so Brandon Lee
Serii "Friends", "Joey", "Sex & The City", "Allo Allo"....
Serii "Friends", "Joey", "Sex & The City", "Allo Allo"....
Dobar izbormarko91 напиша:Man on Fire
Scarface
Saving Private Ryan
Inside Man
Gladiator
Да HEROES е ептен јака, ја имам до 14-та епизода и дефинитвно е една од најдобрите направени во последни време, ама е неспоредлива со DEXTER, серијата се појави исто сега снимена е само првата сезона.диме напиша:FRIENDS
LOST
HEROES ( серијата е на почеток, до денес само 15 еп. но е многу јака, исто како и LOST )
За кој како,мене Изгубени ми беше многу интересна,а потоа по препорака од Диме почнав да доналдирам Heroes,и доналдирам одма што испадне епизода и во моментов таа ми е омилена серија,јас ги имам сите епизоди до сега снимани,т.е. 18,и сега ќе прават пауза од 6 недели до 19тата епизодаГогото напиша:Да HEROES е ептен јака, ја имам до 14-та епизода и дефинитвно е една од најдобрите направени во последни време, ама е неспоредлива со DEXTER, серијата се појави исто сега снимена е само првата сезона.
Се работи за сериски убиец кој од мал има нагони за убивање се додека татко му не дознае за тоа. И онака го седнува тет-а-тет и му вика као у стилот, ако веќе мораш да убиваш убивај ги правите луѓе (татко му е цајкан со висока репутација) и го учи како да си ги покрива трагите.:jaj: Иронично декстер покрај сериски убица работи како форензичар
Епа изгубени ми беше легната на душа додека ја гледав првата и половина од втората сезона...после кога почнаа да ја тупааат...dLt-Ed напиша:ne moze nova serija da mi ostane u dusha, mora da mi legne malku za da si ja zasakam.
FireFly. Top1 izbor, koj ne gledal, neka gleda, ima samo edna sezona, i film plus. 15-tina epizodi se.
Star Trek. (komplet) enterprise ne beshe na nivo na TNG, no sepak....
Alo, Alo (britanskiot humor e ludnica)
Coupling (na BBC normalno)
toa e toa otprilika...