Доста бре,ти најде за то да прајш муабет.Многу сакате да се фалите со тој 25.17 %,епа дали од даноците во МК учествувате со толкав дел.Жими долниов учествувате.Во Арачиново наплатата на струја е под 5 %.За другите места да не прам муабет.Do koga so nasi pari ke se gradat crkvi ?
Nema demokracia vo Makedonija, posebno na Kajgana !Се извинуваме, но вашиот пристап кон оваа тема е забранет.
Оди во Кајгана и прашај ги администраторите. Немој да попречуваш дискусии. Прашања (до администраторите) и одговори (од администраторите) :smir:Nema demokracia vo Makedonija, posebno na Kajgana !
Baniran sum od temata za Gruevski i Bugaria ?
Zoshto ?![]()
Погрешно ја разбираш демократијата.Nema demokracia vo Makedonija, posebno na Kajgana !
Baniran sum od temata za Gruevski i Bugaria ?
Zoshto ?![]()
Па гледај кој ги инициира ОФ-ТОПИЦИТЕ ! Банирајте ги инициаторите !Погрешно ја разбираш демократијата.
Во секоја тема развиваш офтопик дискусии. Во такви случаи, демократски е и да бидеш отстранет од дискусијата :smir:
Па гледај де, еве баш оваа тема ти е пример за тоа кој иницира офф. За кој патак на оваа тема прашуваш?Па гледај кој ги инициира ОФ-ТОПИЦИТЕ ! Банирајте ги инициаторите !
Збогум е правилниот збор.... мочко еден... упс, грешка... плачко еден. :helou:За плјукане и псуване очигледно се добиват наградни поени, а културното участие се казни ?!
Чьо засега ! :salut:
ДоброJas ne brojam crkvi i dzamii , niti rabotam na zavodot za statistiki.
Otprilika znam deka sekoe selo muslimansko ima i dzamija, izgradeni od samite ziteli, isto kako sto gradat i ulici , kanalizacii , vodovodi, duri i ucilista si gradime , jas tamu kade sto ucev na osnovno uciliste se greevme na drva , no ucilisteto bese ogromno i tesko bese da se odrzat sporetite , pa se odluci da se stavi centralno greenje, site roditeli davaa pari za da se napravi toa, zarem ne e toa rabota na drzavata ?
Еве доказ за болдирановоДардан,дај доказ дека државата дала 650 000 евра за таа црква,па да дебатираме,вака треба да ти веруваме само на збор,нели?
Секаде цркви (а и џамии) се градат со донации од население,бизнисмени и сл,а таа донација поверојатно е дека ја дала МПЦ,барем според мене.
Како што реков,дај докази за ова па да дискутираме.