Кои се најдобрите, а кои најлошите половни автомобили

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
се изначитав на секакви коментари и по ова изгледа дека mithubishi e кола од соништата.... човекот имал mithubishi, и не влегол во друга кола и збори дека другите се срања, секако секој си го фали своето..... ама сепак мислам бмв, мерцедес и ауди се стандард автомобили , најдобри во секоја смисла

Член од
7 мај 2007
Мислења
318
Поени од реакции
99
се изначитав на секакви коментари и по ова изгледа дека mithubishi e кола од соништата.... човекот имал mithubishi, и не влегол во друга кола и збори дека другите се срања, секако секој си го фали своето..... ама сепак мислам бмв, мерцедес и ауди се стандард автомобили , најдобри во секоја смисла
Најдобри во што???:tapp:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Исто како што неможе да се спореди А3 со Лансер Еволушн.
Можда неможиш а3 да го споредиш со еволушн, ама s3 со 210 KS + quattro ите како можи да го споредиш...

L

Lu

Гостин
Можда неможиш а3 да го споредиш со еволушн, ама s3 со 210 KS + quattro ите како можи да го споредиш...
Па незнам дали с3 со 210 кс може да се спореди со Лансер Еволушн, сепак Лансерот има скоро 300 коњи (поточно 295 кс) сепак не е мала разликата од 85 кс ...

Едноставно глупи муабети почнавме да правиме, почнавме некои споредби да правиме на различни класи на автомобили и ја закашкавме темата, ако сакаш бриши ги коментарите ...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе цела тема ми е глупа, така да ако се прашувам јас би ја фрлил в канта инстантно. Колегата Џипќе ја среди.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
не заебавај бе, каков lancer може да се спореди со ауди р8 или с8... дури неможе со а3 според мене
Да пишеш нешто ама нема врска ако е глупост

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
Сега че бида маде ин јапан :D originale
Абе дај боже да е така и не само од јапанциите ама умрено е времето на квалитет и трајност од 20+ години. Мое мислење е дека денес приходите им се 50/50 на производителите - 50% продажба од возила и 50% од сервис и резервни делови.

Kajgana Shop

На врв Bottom