Шмекерот и Дивајн....
сега ова ако не и се допаѓа ќе може да ме банира...
уфф колку ме палат значи администраторки
Не банирам за тоа уживај. Кажи те згаснав малку со муабетов?
Туку чекај сега да си кажам што имам.
Прв пар кој би го скљафтала е
Димитар и
Crazy_Rasmus. На сликава толку многу си одговараат, а и ако се појде подалеку од тука, може да се замисли дека уште повеќе би си одговарале и во друга поза. Видете како Димитар си мисли - "Ах да знае што би и правел", додека таа се смешка и си мисли - "Ќе се насмевнам за сликање од култура, иако повеќе сакам да го лежам во моментов" ... кужите?
Наредни се
Тончи и
Ива_Скорпија. Помеѓу нив чувствувам некаква хемија за која може и сами не се свесни, но мислам дека кога би им се погодиле момент и место, би си пружиле нешто лудо и незаборавно. Видете ги, сонциња!
Потоа, би скљафтала и еден ваков пар, каде
Викторгг као нејќе и се мисли, а
Осичка ни ќе му прости, а ни ќе го праша. Маста би му ја извадила, барем така и гледам во очите ...:kesa:
Следниот пар повеќе ми тера накај романтика, но секако кај има романтика има и добро кљафтање. И во воздухот се осеќа тоа, и во воздухот.:kesa: Можеби
Ацид би се пишманел бидејќи нема грл во никот на
Вампирчево, но секако би нашол милион други работи во кои би уживал.:kez:
А кога сме кај
Геџо и
Црвенокоса ... што да кажам тука, кога сликава си кажува се`. Само Геџо, мислам дека треба да се средиш за да успееш кај девојкава. Нејќе изневерување, кужиш?
Ова е најслаткиот пар кој некогаш сум го видела, но за да го ставам во оваа листа се водев по тоа "Не е се` така како што изгледа".
Урбан Мувер би и бил најсоодветен партнер за скљафтување на
Драма Квин.
Наредниве, мислам дека беа спомнати и погоре, па да не ја тупам многу. Очигледно е ако се гласа,
Фантом Ох и
Даденце ќе освојат прво место за најскљафтувачки пар!
И за крај
Серпико мислам дека одлично би се снашол со
Божица или таа со него - сеедно. Башка како што гледате, и тој се сложува со моето мислење, па тоа е тоа. Скљафтајте се!
Ова е моето мислење што се однесува до очигледното. Тие што не ги фатил апаратот, а зрачат со кљафтање помеѓу нив, ќе ги наведам подоцна.:baeh: