Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ај и ја да се изјаснам де/

Апокалипто вс Емма, Еленче, Росоњерка, Разорблејдкисс, Роклејди...
Емма вс Точкест, Ацид, Викторгг
Скај Дог вс Сатори, Тигрица, Тамарче..
Викторгг вс Немирна, Зафркната, Злобница, Емма
Ацид вс Тамарче, БејбиГрл, БејбиДол (епент ми иде со овие бејбиве..)
Точкест вс Анастазија, Мари4ето, Тамарче, Ангелче..
Серпико вс Леандра, Ада, Тамарче, Псај..
Леандра вс Трн, Синдикат, Серпико...
Псај вс Апокалипто, Серпико, и Мацедалиен тука ќе го стаам, Ада, Анастазија, Точкест(ќе ублажи висок напон), Јован (да држи амортизација)..

Ал би бек само да видам уште кој на кој...

Ау ќе забраев

Бебуш вс Мац ))
Џени вс маарко..
:back::pos:Апо сме си одговарале бе.
+и девојките ми се погодени,Псај,Емма...Мх мх.После дешавка може и Серпико и Јове да ни се уклучат. :vozbud::)
навивам за Шмекерот и Псај. Ива ќе процвета покрај него.:vozbud::pos2:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Power-MKD со Bratot,Gorazd и Ogledalo. Тука би се развило едно невидено политичко скљафтање кое на крајот ќе заврши со длабоко навлезени реформи во нечиј систем.
...и по некој удар, доколку се работи за предизборна кампања, особено со еден од овие тројца.:smir:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Боо вие длабоко навлегвање. Дип,дип. :uvo: :pos:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Eмма и Точкест
Маца_Mk и Ацид
Серпико и Крејзи Ин Лав

Сакав друго да направам Mac:):helou:
те молам образложи ја оваа комбинација =)

он топик(кажувам мои мислења за луѓе кои според мене ептен си одговараат:pipi:):
БејбиГрл и Водкамикс - ваков пар два пати не се наоѓа, заедно ќе уживаат во сексот и во музиката, у комплет

ВикторГГ и Даденце
(без љутиш!!) - мислам дека би биле совршен пар(иако темава не е за тоа), и двајцата такви фини, ептен си одговарате

Crazy in love и Братот
- драга, не се лути, ама прв пат кога бевме заедно на кафе, имаше таква хемија меѓу вас што за момент помислив дека сте нешто повеќе од другари. ќе имате добра иднина заедно:pipi:

Трн во око и Ада
- ма тоа расправии ќе паѓаат, а се знае дека после расправија најдобар е сексот:icon_lol:

маца_кака и Џимеј
- мислам дека би биле одличен пар, не знам зошто, ама ете така..

Росонерка и Синдикат
- отсекогаш имало искри меѓу нив; меѓутоа и Росонерка и Ацид - ах, пар из снова

јас единствено би се скљафтала(нов израз за мене, изгледа и за повеќето членови, ама Анастазија баш е оригинален:)) со THE_PIRAT офкорс, од веќе поодамна позната причина:wub:

едит:
би ги додала и Јове_Бт заедно со ~Тамарче~, таков битолски пар, ах..поим за префекција, ко еурокрем:)

исто така и Ангелче` и Фликс..некако си одговарате, ама онака ептенски:)

додатен едит:
како можев да ги заборавам овие парови:kesa:
Дивајн и Серпико - ах, таков охридски пар, покрај езероно на плажине, лудило ќе биде

а исто Мистичен и Форчн, па тоа директорски пар, ма фирми заеднички, плус заедничко раководење на форумот, мх мх мх

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Tи се погодија партнерите, a Псај? ::pos2:
Ууу Џену, зар има потреба да прашаш :pos2:

Саде сексови вриштат од темава. :icon_lol:

Ууу, јас имам добар пар, Burn84 и Миленчето, или како и да беше никот на битолчанката чии слики беа строго критикувани во галерија пред некое време.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Псај, најактивна си на темава која врие од секс! Туку се пресмеав од вашите идеи, па сега да се фатам за работа и да ви кажам можеби и некоја нова замисла. Ако некои двајца навистина скљафтам (зборов!!!:pos2:), пред време да си кажам дека сакам да ме частат после, океи? Да не ми биде џабе маката, а осеќам дека ќе погодам нешто.:vozbud:
Аиде ...:salut:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Шмекерот и Дивајн....
сега ова ако не и се допаѓа ќе може да ме банира...:)
уфф колку ме палат значи администраторки

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ууу Џену, зар има потреба да прашаш :pos2:

Саде сексови вриштат од темава. :icon_lol:

Ууу, јас имам добар пар, Burn84 и Миленчето, или како и да беше никот на битолчанката чии слики беа строго критикувани во галерија пред некое време.
Или Ива со Незапирливиот
Како ли ќе го сопреш...какоо??? :pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Crazy in love и Братот
- драга, не се лути, ама прв пат кога бевме заедно на кафе, имаше таква хемија меѓу вас што за момент помислив дека сте нешто повеќе од другари. ќе имате добра иднина заедно:pipi:
Колку си само во заблуда.:wink:

Шмекерот и Псај дефинитивно.
Магде и Братот
Серпико и Бејбигрл
Димче и бедгрл
Џену и Агора. :)pos:)
Ацид и Немирна
Тамарче и Тончи

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
ае, озбилно се има некој со некого од гореспоменативе, плеснато или онака само се пишуе на темата ...:smir:

N

NeMiRnA

Гостин
Леле,леле,леле...кои ги имам на располагање....Серпико,Декстерче,ВикторГГ и Ејсид...Одлично,шареноликост,се убаи деца и сите различни еден од друг!Ај сега да направите нешто околу тоа веќе кога сте спомнале.:vozbud::vozbud::vozbud:

Јас заборавив...Дани (Бејби грл) и Даденце :back: Уууууууууф...веќе ја имам сликата во глава.Дани биди нежна!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Шмекерот и Дивајн....
сега ова ако не и се допаѓа ќе може да ме банира...:)
уфф колку ме палат значи администраторки
Не банирам за тоа уживај. Кажи те згаснав малку со муабетов?:vozbud:
Туку чекај сега да си кажам што имам.
Прв пар кој би го скљафтала е Димитар и Crazy_Rasmus. На сликава толку многу си одговараат, а и ако се појде подалеку од тука, може да се замисли дека уште повеќе би си одговарале и во друга поза. Видете како Димитар си мисли - "Ах да знае што би и правел", додека таа се смешка и си мисли - "Ќе се насмевнам за сликање од култура, иако повеќе сакам да го лежам во моментов" ... кужите?:vozbud:

Наредни се Тончи и Ива_Скорпија. Помеѓу нив чувствувам некаква хемија за која може и сами не се свесни, но мислам дека кога би им се погодиле момент и место, би си пружиле нешто лудо и незаборавно. Видете ги, сонциња!

Потоа, би скљафтала и еден ваков пар, каде Викторгг као нејќе и се мисли, а Осичка ни ќе му прости, а ни ќе го праша. Маста би му ја извадила, барем така и гледам во очите ...:kesa::vozbud:

Следниот пар повеќе ми тера накај романтика, но секако кај има романтика има и добро кљафтање. И во воздухот се осеќа тоа, и во воздухот.:kesa: Можеби Ацид би се пишманел бидејќи нема грл во никот на Вампирчево, но секако би нашол милион други работи во кои би уживал.:kez:

А кога сме кај Геџо и Црвенокоса ... што да кажам тука, кога сликава си кажува се`. Само Геџо, мислам дека треба да се средиш за да успееш кај девојкава. Нејќе изневерување, кужиш?:toe:

Ова е најслаткиот пар кој некогаш сум го видела, но за да го ставам во оваа листа се водев по тоа "Не е се` така како што изгледа". Урбан Мувер би и бил најсоодветен партнер за скљафтување на Драма Квин.:pipi:

Наредниве, мислам дека беа спомнати и погоре, па да не ја тупам многу. Очигледно е ако се гласа, Фантом Ох и Даденце ќе освојат прво место за најскљафтувачки пар!:vozbud:

И за крај Серпико мислам дека одлично би се снашол со Божица или таа со него - сеедно. Башка како што гледате, и тој се сложува со моето мислење, па тоа е тоа. Скљафтајте се!:vozbud:

Ова е моето мислење што се однесува до очигледното. Тие што не ги фатил апаратот, а зрачат со кљафтање помеѓу нив, ќе ги наведам подоцна.:baeh:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458

Димса не го даваме:nenene:

И ај чим се почна со слики еве од мене еден пар:)

Шубај сме за скљафтување Ченто Струга репрезент ЈОУ ЈОУ

Kajgana Shop

На врв Bottom