Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ауууу исто.
Она ОНОЈПАТ коа го нарача исто као да сум пробал парче гума штотуку испаднато од некое тркало на формула 1 болид. Бемтистомајки.
Ауууу исто.
Па не ја јади ти во конзерва , ебаго ! Исцеди зејтинот и со една главица сецкан кромид и магданодс супер мезе за ракииче . Убо што се пиеш , со квалитетна жолта или мастиче , не риба , кит ќе изедеш !Неможам да јадам риба во конзерва,од мирисот ми иде нагон на повраќање едноставно неможам да ја поднесам и не само во конзерва туку и секаков вид на риба без разлика дали е пржена или печена .. Од пиење .. па се пијам од ништо не ми се гади..
Ми мириса бе друже едноставно неможам .. а ракивче си пијам со добра шопска или ајварче со сиренце ммм како оди тоа .. Еднаш еден мој другар направи салата со марули домати и риба во конзерва и пак неможев да јадам ..Па не ја јади ти во конзерва , ебаго ! Исцеди зејтинот и со една главица сецкан кромид и магданодс супер мезе за ракииче . Убо што се пиеш , со квалитетна жолта или мастиче , не риба , кит ќе изедеш !
Ок е друже , само ти кажувам дека многу пропушташ ! Ама здравје , Македонија е богата со алтернативни мезиња .Ми мириса бе друже едноставно неможам .. а ракивче си пијам со добра шопска или ајварче со сиренце ммм како оди тоа .. Еднаш еден мој другар направи салата со марули домати и риба во конзерва и пак неможев да јадам ..