Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата janicka
  • Време на започнување
M

MIL

Гостин
Манџи,пачи од јагнешки глави дроб сарми супи од месишта дромени внатре печено јагнешко или јарешко ич не поднесувам ми мириса ми копа смрдеа :vozbud:па мозоци поховани лелее или цревца па коа че чуам некој така каа че рече јадев цревца крезли и ја у несвес су па и лукче имаше :kesa:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Mnogu raboti ne mozam da podnesam za jadenje, epten malku raboti jadam, eve kako najgadni ke gi izdvojam site mandzi, se so ima luk, i se so ima oriz. A za pienje se mozam da podnesam, ne odvbiam nisto.

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0
Чек как беше тава шеј,аа љеќа,боранија,чорба..А за пијалок,се што е за пиење пијам..:):)

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Како и повеќето...Пача намбр 1. јадење што неможам да го поднесам.Како се мрда тоа...:pov:Одвратни ми се и состојките внатре.Лук или што и да имаше.:nenene:
Намбр 2. Супи некои со посебни вкусеви,внатре сите можни работи се застапени,некои па имаат и некое “мевце“ внатре...Одвратно е сето тоа.:pov:
Од пијалоци,ракија,пиво и вотка :pov: друго се можам да поднесам.:jaj:

Е.Шанел

Аn Arтisт
Член од
12 мај 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
-Чорби/Манџи
-Алкохолни пијалоци

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сарми и такви глупости од јадење и Кокта сокот од пиење ми се најодвратните нешта на планетава.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
спанаќ сарма зелка џигери такви ствари, лук од сокови бонго и такви некои кои што се од боја направени :salut:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Чорби,Манџи
Јафа 100%

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Како и повеќето...Пача намбр 1. јадење што неможам да го поднесам.Како се мрда тоа...:pov:Одвратни ми се и состојките внатре.Лук или што и да имаше.:nenene:
Намбр 2. Супи некои со посебни вкусеви,внатре сите можни работи се застапени,некои па имаат и некое “мевце“ внатре...Одвратно е сето тоа.:pov:
Од пијалоци,ракија,пиво и вотка :pov: друго се можам да поднесам.:jaj:

лелелеле пачааааааааа :nesvest: толку ми се згози животот кога пробав :pov:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Неможам да поднесам супа, пача, боранија, спанаќ:pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov:
А од пијалоци.. Хмммм..
Ракија .. Коњак.. :toe:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Неможам да поднесам супа, пача, боранија, спанаќ:pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov:
А од пијалоци.. Хмммм..
Ракија .. Коњак.. :toe:
Бљак пача... Не можам исто доста морски работи (ракчиња, октоподи, шкампи...) да ги поднесам, не дека ми се гадни на вкус али ми се некако гадни да ги јадам... Имам пробано и едноставно гадно ми доаѓа.
Од пијалок не ми текнува нешто што не можам да го поднесам, може некои од тие гадните вина што се 5 литра 80 денари.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Леле терсене луѓе!!!:nesvest: Или што би рекла баба ми маанџии, човек не може ништо да ви погоди.:baeh: Па вие само на кајгана ли сте?:jaj: А за пача признавам, еднаш само од гледање како мали со брат ми повраќавме.

S

StormRage

Гостин
Џигер, чкембе и пача... за пиење шо знам се пијам...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Спанаќ, пача, боранија, турлитава и кукурек. За пиење било што од алкохол.

Kajgana Shop

На врв Bottom