најнеобичен секс....па по цел инвентар дома, во езеро под пристаниште на стубовите кај ас камп, во wc за втората вечер матура во ресторан лидо охријгани треба да знаат кој е тој, на острофчето во охрид за трета вечер матура додека бевме во палас на една пауза и после тоа кај еден другар од кичево во стан кај него бевме исполегнати некој 4-5 парој на 2 кревета и сите се лапаат се жулат а јас со партнерката ринге динге:pos2: , и последно време во кола надвор од кола на хауба на гепек покрај пат покрај езеро итн.
ммм... ке забораев..... знаете во струга сдсм почнаа да градат спортска сала и евеја уште е во изградба, само столбови се кренати и нема ништо друго, е ме пуштија по јадење (кој ме пушти и кој остана гладен ке се препознае кога ке го прочита постов) а јас пи*ката за рака и кај таа салата на отворено.
да ви се надоврзам, сличка што ми се деси вчера,
идеме онака на шетња со една србинка, се паркирам излагаме од кола слегуваме долу до вода имаше едно како мини плажа и седнувамеееее, да не општам како беше шо беше да преминам на главно: необичното беше што местото каде што имавме секс со девојкава беше онака на таа малечката плажа ама знаете од една страна дрва и од друга а на средина улична светилка и светлото беше право на нас, баш како на сликата
е сега тоа траеше саат и половина и на секои 2-3 мин. поминуваа автомобили :zlo: лудо.
и после тоа идеме во ас камп, и сега кај шо е пристаништето има една клупа на почетокот, седнав јас таа врз мене и пошо беше во долга сукња се сработавме малце и тука на клупата, а пазете тоа е камп тука има туристи и имаше доста што шетаат па така да прекинувавме со работа само кога ке поминеше некој
екстра беше ама и доста ризично за да не види некој