Анастазија напиша:На сред езеро? Еј, тоа е страшно. Јас не би можла да се опуштам, ќе ми се појавуваат сцени од Титаник пред мене)
Во WC во некоја дискотека/кафич ?MSV(support) напиша:Задњи пут на клозетска шоља беше, многу закон.
Аууууууууу гадно.... Не можевте некое болје место да најдете?MSV(support) напиша:Задњи пут на клозетска шоља беше, многу закон.
Ќе го нарушевме моментот дур бараме место.PSYtisfaction напиша:Аууууууууу гадно.... Не можевте некое болје место да најдете?
Зошто гадно? Не ми е јасен поимов ... а ти како седнуваш на шоља по нужда? Се гадиш тогаш или во када си бркаш работа? Не си видела чиста шоља, па (да не навлегувам во детали) токму затоа ти е гадно?PSYtisfaction напиша:Аууууууууу гадно.... Не можевте некое болје место да најдете?
Прво, да у шоља си "бркам работа" и тоа у чиста, ама едно е ја да вршам нужда у шоља(за што и всушност е наменета шољата, нели) а сосема друго е да имам секс на истото место кај што "си ја бркам работата".Дивајн напиша:Зошто гадно? Не ми е јасен поимов ... а ти како седнуваш на шоља по нужда? Се гадиш тогаш или во када си бркаш работа? Не си видела чиста шоља, па (да не навлегувам во детали) токму затоа ти е гадно?