Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

Член од
28 јануари 2006
Мислења
113
Поени од реакции
2
FortunE напиша:
Нормално дека не ми пречи и ако објасниш тука, јас само предлог дадов.
Чекаме ние кои сакаме да прочитаме. И оставете го човекот да си каже.
Ne sakam da ispadne falenje.
Kako sto rekov letav od Houston do Paris ( 12 chasa i 45 min let ). Po eden saat letanje od prilika mi se idese u WC. Taka cekajki red za u WC se pojavi ona ( Spanjolkata ) i taka se zapoznavme. Na prv pogled ne mi izgledase deka nesto takvo ke se sluci. Koga dojde mojot red za u WC i go pustiv redot na nea ( cisto od kultura ). Ja cekav da izleze. Otkako jas zavrsiv so koristenje na WCto taa me cekase mene nadvor. I tuka se zapocna. Pocna da mi prai muabet ( u stil bolje zapoznavanje ). Moram da kazam deka ja bev popalen posto curata e extra. Po eden cas,cas i polovina ja veke nemozev da se vozdrzuvam i i go piknav jazikot u usta ( mora da kazam detalno za da se oseti filingot ). Bevme mnogu zaneseni. Posto bev potpren na vrata ( emergency exit ) dojde stjuardesata i mi kaza da se trgnam od tamu i deka pocnale da go serviraat obrokot. Se razdelivme i sednavme na svoite sedista. Za vreme na obrokot pustija nekoj film samo sto mene ne me interesirase filmot. Celo vreme se vrtev nakaj nea i zboruvavme so pantomima. Zavrsivme so jadenje i se sretnavme pak u pozadina na avionot. Prodolzivme so megjusebnoto palenje i na krajot zavrsivme u WC. Go butnav odma ne cekav ni sekunda. Traese okolu 30tina min. Posle e......o sednavme zaedno i prodolzivme so bacuvanje se dodeka avionot ne sleta u Pariz. U Pariz se razdelivme posle eden saat bidejki ona imase let za Madrid. Inaku toa se sluci pred tocno 19 meseci. Mozam samo da kazam deka cuvstvoto e neopishivo. Seuste sum u kontakt so curata i najverovatno ke idam u Espania ova Leto.
Znam deka ne e za veruvanje ali bese bas kao u "Spanska serija".

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Bravo....ubava rabota si napravil...:) samo ne mi go dolovi cuvstvoto " kako e da se fakash vo oblaci"...dali navistina e taka nekako...:)

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
ја не би коментирал многу само ке кажам во Училница

Член од
28 јануари 2006
Мислења
113
Поени од реакции
2
Allita напиша:
Bravo....ubava rabota si napravil...:) samo ne mi go dolovi cuvstvoto " kako e da se fakash vo oblaci"...dali navistina e taka nekako...:)
Ne mozam da kazam deka e nesto obicno. Se oseka u glava nesto cudno. Toa e od pritisok u vozduhot, sepak e golema visinata. Od druga strana mi bese nezgodno poso WCto e mnogu malo. Sexot bese u misionerska poza celo vreme. Se ukociv cel. No sepak bese nezaboravno. Bi trebalo site da probaat ako im se pruzi sansa.
Tolku od mene za sega zasto mora da idam mi zavrsue smenata. Rabotam nokna.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Доаѓајќи наваму ја замолив жена ми за вакво нешто, ама јок бе брате, нејќе ни да чуе. Ја од авиони имам само гадни ствари како успомен.
Најгадно е ем да се плашите дур преминувате низ турбуленции, ем да ви се ебе, ем да не можета да спиете, а вашиот партнер да спие цело време.

Е, ти ибам и авион и хелихоптер и сите чуда што летаат. :)

Член од
28 јануари 2006
Мислења
113
Поени од реакции
2
StormAngel напиша:
Доаѓајќи наваму ја замолив жена ми за вакво нешто, ама јок бе брате, нејќе ни да чуе. Ја од авиони имам само гадни ствари како успомен.
Најгадно е ем да се плашите дур преминувате низ турбуленции, ем да ви се ебе, ем да не можета да спиете, а вашиот партнер да спие цело време.

Sum imal i ja kosmari bratce !!!

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
:pos:...of me iznasmea slatko sega...sho ubavo ke spijam...btw...ne si trebal da ja molish si trebal da ja nacekash...:icon_lol:

StormAngel напиша:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Bubik, најгаден е филингот на клаустрофобија у авион, што истовремено го прави патувањето незаборавно.
Памтам првиот пат кога улетав у авион, излегувајќи од капијата на скопскиот аеродром, се се мислев дека некаде ќе паднам или не дај боже а стапнам во авионот ќе се малакса. Арно ама не се деси тоа.
Господ ме казни со нешто друго, до мене седеше една постара особа која што во мене во текот на целиот пат гледаше како син. Морав се да и објаснувам и да и дообјаснувам. Траги комедии. Другата ствар е што стјуардесите се ептен фини, и културни и колку толку чувството на трема ти се намалува. Полетувањето за некои луѓе е гадно, а истото важи и за мене, особено кога ги ставаат тркалата внатре, се се слуша внатре и се ти се чини дека во било кој момент ќе падне авионот.
Арно, и тоа си помина. Летаме, и гледаш се што никогаш не си ни помислил дека ќе видиш, се е толку мало и непрегледно што мислиш дека си многу далеку од се она во кое што некогаш си бил.
Најкул чувство е кога си над облаци и кога кумулусните облаци имаат форма на пена од капучино и авионот како да сурфа над нив.
После саат и нешто на неизвесност и среќа и трема во едно, 10 минути се спрема за слетување авионот. Уште една гадна ствар. За да пристигне во даденото место, авионот треба колку толку да смени правец и да почне полека да се спушта. Тоа ти трешти под нозе, исто како да си под некој стан во кој што нон стоп тропаат луѓе, а од друга страна срцето ти лупа безброј пати посилно. Едвај чекаш да слетате. Ама сеуште ништо не е готово. Полека, се отвораат тркалата на авионот а тебе од друга страна ти врие крвниот притисок. И се така дур слеташ, и за на крај добиваш таква блажена насмевка ко да си имал 2 часовен секс со Хајди Клум или Мила Јовович. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
smizlicka напиша:
u crkva?na sveto mesto? za zalenje si:pop:
Зошто да не? Поголема е возбудата кога го правиш тоа на „забрането“ место. :coffee:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
da ama i ne vo crkva pred ocite na Gospod.toa e verski objekt,nesto sveto,pri sekoe vlaganje vo crkva vikaat deka ti se prostuvaat grevovite na nekoj nacin,a ti ke ides i ke se ebes tamu,pred svetite ikoni?
toa e crkva.moze toa da se prai i na drugi mesta koi sto se isto taka zabraneti :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
smizlicka напиша:
da ama i ne vo crkva pred ocite na Gospod.toa e verski objekt,nesto sveto,pri sekoe vlaganje vo crkva vikaat deka ti se prostuvaat grevovite na nekoj nacin,a ti ke ides i ke se ebes tamu,pred svetite ikoni?
toa e crkva.moze toa da se prai i na drugi mesta koi sto se isto taka zabraneti :icon_lol:
Па баш зошто таму се прочистуваат гревовите... Правиш грев и автоматски ти се прочистува! :)

Член од
24 април 2005
Мислења
32
Поени од реакции
1
Најчудното место ми беше во WC во дискотека. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom