- Член од
- 28 јануари 2006
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 2
Ne sakam da ispadne falenje.FortunE напиша:Нормално дека не ми пречи и ако објасниш тука, јас само предлог дадов.
Чекаме ние кои сакаме да прочитаме. И оставете го човекот да си каже.
Kako sto rekov letav od Houston do Paris ( 12 chasa i 45 min let ). Po eden saat letanje od prilika mi se idese u WC. Taka cekajki red za u WC se pojavi ona ( Spanjolkata ) i taka se zapoznavme. Na prv pogled ne mi izgledase deka nesto takvo ke se sluci. Koga dojde mojot red za u WC i go pustiv redot na nea ( cisto od kultura ). Ja cekav da izleze. Otkako jas zavrsiv so koristenje na WCto taa me cekase mene nadvor. I tuka se zapocna. Pocna da mi prai muabet ( u stil bolje zapoznavanje ). Moram da kazam deka ja bev popalen posto curata e extra. Po eden cas,cas i polovina ja veke nemozev da se vozdrzuvam i i go piknav jazikot u usta ( mora da kazam detalno za da se oseti filingot ). Bevme mnogu zaneseni. Posto bev potpren na vrata ( emergency exit ) dojde stjuardesata i mi kaza da se trgnam od tamu i deka pocnale da go serviraat obrokot. Se razdelivme i sednavme na svoite sedista. Za vreme na obrokot pustija nekoj film samo sto mene ne me interesirase filmot. Celo vreme se vrtev nakaj nea i zboruvavme so pantomima. Zavrsivme so jadenje i se sretnavme pak u pozadina na avionot. Prodolzivme so megjusebnoto palenje i na krajot zavrsivme u WC. Go butnav odma ne cekav ni sekunda. Traese okolu 30tina min. Posle e......o sednavme zaedno i prodolzivme so bacuvanje se dodeka avionot ne sleta u Pariz. U Pariz se razdelivme posle eden saat bidejki ona imase let za Madrid. Inaku toa se sluci pred tocno 19 meseci. Mozam samo da kazam deka cuvstvoto e neopishivo. Seuste sum u kontakt so curata i najverovatno ke idam u Espania ova Leto.
Znam deka ne e za veruvanje ali bese bas kao u "Spanska serija".