Dva pati mi se desilo vo voz.. Ednas pred dve i neso godini... 30+ godini imase tipkata.. Bese taka napalena ineteresno.. A jas zagoren bev.. I taka.. Kupeto prazno.. 3 i pol nautro.. Skoro nikoj vo vozot.. SI sednav da ne bidam sam vo voz ko nekoj pes.. I ete se desi.. Sedista, tuneli, temnica, zavesi imase.. Nauciv pozi sto ni na kraj pamet ne mi pagjaa deka postojat.. Jebiga.. Iskustvoto si go prai svoeto...
Vtoriot pat isto vo voz od Pp za Sk.. Lani zimoto... Bitolcanka.. Isto toa vreme.. Da bidi tragedijata pogolema, deckoto na tipkata cekase na zeleznicka... Eh ko ke mi tekni so zenska ima... C c c c c c.. Sto se ne i mislam.. Jebiga.. Ludi mladi godini
poz
vo vlez od zgrada . tipkata si nosese dolga suknicka taka da lugeto sto minea si mislea deka samo sedi vrz mene a ustvari imase klasicno in and out in and out
Na Kokino, na kamenite stolici sto gledaat prema eden od markerite vo 2 saat sabajle na puna mesecina..
neznam dali poveke uzivav vo seksot ili gledkata.
Dokolky imate pari za benzin.. iskreno vi go preporacuvam mestoto
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.