Кое е најлудото нешто кое сте го направиле на школо/работа?

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
крадам тестови често пати (за доброто на сите :pos2::pos2:) и со друго. аа и се заканив на проф. по француски дека ке ја тужам за навреда :vozbud::vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Па и ги нема многу ама би издвоил една.
Ние осмите сме на најгорниот спрат и имаме една будала т.е не е една повеќе се и решивме да се прскаме.Земање цревото од веце и до даска тоа лом се напраи па со цревото доле по скалите.Децана лом.Сакавме да ги насскаме седмите да ги викнеме демек еј дојдете да видите и оп лом да се напраат не успеа сепак жртви беа други деца.После се слушна гласот на професорот од кој сите стравуваат и после се знае.Шпринтот и во во училници сите.Следеше испрашување кој прскал сите се праевме на удрени после на кој падна вината неам поим.

После друго што праевме фрлавме ќеси со вода на тие што минуваа луѓљно доле.Имаше мнпгу пленови и тука го наебавме ептен ама и тука се извлековме.

Исто така знаевме да пуниме ќеси со топки снег и да се маваме на часот по хемија која е најглупа.Некако ја внесовме потоа лом беше.И тука следеа испрашувања кој што напраил и тука немаше поголеми последици.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Сметам дека мојата генерација од средно школо 2001/2005, беше последната нормална генерација на ученици и луѓе. Според ова што ќе го напишам нема да изгледа така, но тоа е само секвенца од целокупниот младешки живот. Нејсе...после горенаведената индиректна критика за денешните средношколци, да ги кажам неколкуте луди работи, што сум/сме ги правел/е во средно.
-Јас во трета на класниот му ја имам држено вратата од училница за да не може да влезе, но после ме откри.:kesa:
- Пред училница нон-стоп во 4-та година пушевме цигари (сега тоа е "нормална" работа)
- Дувавме трева позади фискултурна сала.(само двапати)
- Пиевме виски пред клучното испрашување по Бизнис. :)
- На другар ми му украдов слика од Тито од подрумот во школо.
- Еден професор не можеше да каже "џ", и цело време кажуваше "Пунѓа, "Перуѓа" "На екскурзија сте пиеле водка и ѓус"...и на катедрада му напишавме "Водка и ѓус" и после тоа скрена, сите не испрашуваше.:tv:

Тоа е сега за сега. :helou:

ForMyLove

Don
Член од
7 октомври 2008
Мислења
54
Поени од реакции
1
Тешко дека ќе одвојам некоја луда работа од сите што сум ги направил, но еве една.
Пред некоја недела и се пуштав на проф. по математика иако е 60год. и е елегантно пополнета:D....и се имам закането со тужба за навреда, и многу други раб ;d

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Пијан одев често на училиште итоа уште од сабајле, хм и не само пијан :). Имаше и други работи ама не се за во јавност :).

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Кога собрав другари на роден ден а воопшто не ми беше тој ден.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Ах.Нон стоп вакви се дешаваат фрки:))

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
го издркав у школско веце :toe:
СЛАБ СИ(по овие критериуми) :pos2::pos2::pos2:

на час у 1 клупа на граѓанско(тоа 8 одд коа бев) :drk: и cum
послем на АНГЛИСКИ 2-3 пати у последна и у wc безброј пати...
никој не ми веруе али ова ств дека споени клупиве и оваа со грб нон стоп пишуе и ја РАБОТАМ :vozbud::vozbud:

а иначе колку глупости иам праено тоа ни господ не знае!!!!!
од провала у школо до разбркување со професори низ подруми(ме фатија по обичај) па мењање личен опис на училни и мешање хемиски супстанци(у кабинетот) по хемија... поле ке имало секој ден бељи на час хемија... има уше 1000000000 ама за друг пат ке ги оставам :pos2:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
го издркав у школско веце :toe:

Кај нас една будала на сред час си го има мавано, лудница беше средно бе. :pos:
Шо се праеше друго да ми текнит,
И имам на една професорка мастика ставено на стол, дека ми пиша 1.
Имам запалено цигаре на час поради оправдани причини за да го спасам класот од една ситуација.
Имаше една луда професорка во прва година, се имам тргано со дневникот со неа, сакаше да ме запишит за безвеза, ја маваа филмој.
Имам фрлено низ цело школо од оние шо смрдеа на јајце, хит беа тогаш :pos:
Имам трева цел ден нашкола во мене чувано, и таму и ми ја дадоа, кој страој ме маваја :pos:
Имаме шолја ставено на сред училница и коа влезе професорката еден си сејт на шолјата и не стануваше. :pos:
А то шо се карав со професори е башка, таква бев не можев да ќутам.
Доволно се овие од средно, за основно не пишам :)

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
АЈ и ја да се исповедам овде:pos2:
1.на наставничката по музичко и ги зедоф наочарите и свиреф на клавир т.е ја имитираф..оти ме бидува..сето во училницата тишина..ја ги скоривам сите..а наставничката тука си ги остај наочарите...и влегува..и ајде укор ми даде..
2.На горенаведената наставничка и ја имам запалено косата..земаф од дома лак за коса и запалка..и знајте онака како шо се прај...држиш запалката и прскаш со спрејо и огно тука и помина и ми вика....Мики шо е ова..и јас ко од пушка БОМБАААА!
3.на наставничката по математика...тогаш брзо беше прочка...зедоф маска од дома од вампир и и се скрив зад врата...и она иди и јас бууууууууууууууууу....ко списка..ама не ме позна кој сум ебаго..!со маска беф и избегаф...
4.и ова јакото на она по хемија шо и напрајф...та млада е и секогаш идеше по миничи...и ја земаф 2 огледала..и едното го наместиф на земја и едното кај мене..и застана над него и ја со другото..гледај гледај..и шо че видиш...гајчи и не ме фати

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Е колку случки има од школо безброј инаку кога сме до случки во 8одд професорката по англиски ми идеше на живци и еден ден не се сечавам како беше поточно ама нешто ме караше ја малу погласно реков НЕМОЈ ДА СТАНАМ ДА ТЕ ФРЛАМ СОСВЕ СТОЛЧЕ НИЗ ПРОЗОР :pos2::pos2: и таа ме слушна па родител ова она се среди работата.
Еден ден бевме попладне школо и ни текна мене и на другарите да ги извадиме стартерите од неонките за да не држиме часови и нормално женските држеа стража мие се фрливме на работа, и така изгубивме два часа утредента пријавивме дека појма немаме што се дешава па дојде мајсторот сврте еден круг низ училницата и на излагање рече да си купите и како што ги извадивте да си ги стајте и ми е нормално уште будала го напрајвме дека појма немаме што збори,па така после класнта не фати и моравме да ги вратиме стартерите.
Има уште многу интересни случки ама сега не се сечавам точно

M

Mussolini

Гостин
На една професорката и скапах очилата додека и беа ставени на очите

Kajgana Shop

На врв Bottom