Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.244
Поени од реакции
28.035
Па нели на убавите никој немал храброст да им се пушта и затоа често биле осамени? Од каде сега глутници????

Да занемариме убавината, зошто како сингл не би се нудела отворено и би била крива за тоа? Јас како сингл би сакал да ја имам секоја опција пред да изберам. Зошто некој намерно би се лишел од опции кога има шанса и привлекува многу? Колкав пул ја апсолвира?

За курва прашувам ;)
Тоа каде што го напиштав дека на убавите ретко им се ставаат беше од аспект на самодоверба и инцелство. Тие што немаат вакви проблеми си се ставаат на се што сметаат дека треба да се стават. Нивно е да се стаат, нејзино е да ги корпоса.

Под отворено нудење мислев ако почнала со еден да се дејта а у меѓувереме заведува други. Затоа и ја не разбирам што е редфлегот на псоледната слика.
Тоа што е тајно е тајно ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
29 март 2013
Мислења
4.682
Поени од реакции
4.532
Тоа каде што го напиштав дека на убавите ретко им се ставаат беше од аспект на самодоверба и инцелство. Тие што немаат вакви проблеми си се ставаат на се што сметаат дека треба да се стават. Нивно е да се стаат, нејзино е да ги корпоса.

Под отворено нудење мислев ако почнала со еден да се дејта а у меѓувереме заведува други. Затоа и ја не разбирам што е редфлегот на псоледната слика.
Тоа што е тајно е тајно ;)
Jas so slikata ne mislev na udvaranje, mislev na mnogu maski "prijatelstva".
A za udvaranja da ne zboruvame. Tesko nekogas da sum ucestvuval na aukcii.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
956
Поени од реакции
1.233
Главна преокупација и е да оди по клубови. Провокативно облечена и желна за друга машка валидација. Болно љубоморна и да те обвинува дека ја изневеруваш, а всушност таа е со таква мисла намера или веќе сторено.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.340
Поени од реакции
24.007
Mozi ima, ne velam ne, ne znam, sepak tebe ti se red flag. Jas generalno nemam problem so spic kondura Screenshot_20250130-214115_Chrome.jpg
Автоматски споено мислење:

Врска немате, во среден век било знак за колку богат бил некој, колку поголем шпиц, толку повеќе пари.

Прегледај го приврзокот 441984
So se razbiras be ti od moda i spic kondura.
Ova e to to
Screenshot_20250130-214706_Chrome.jpg

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.244
Поени од реакции
28.035

Kajgana Shop