Кое годишно време?

Кое годишно време ви прави да се чувствувате најубаво?

• Вкупно гласачи
    660

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
лето...нема школо -_- цел ден кај сакаш си одиш, забави до бескрај, пливање, играње фудбал. едноставно ЛЕТО

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Дете од Охрид- лето. Се разбираме :smir:

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Секое годишно време е убаво на свој начин.
Летото е убаво заради одморите,не одеме на школо..зимата е убава заради празничното расположение,снегот...есентта е тажна,ама сепак е убава на свој начин.
Сепак пролетта ми е најубава.Ми се допаѓа заради зеленилото,мирисот,времето е убаво..:smir:

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0
Секое годишно време си ги има своите убавини.А според мене се Лето и Зима.:pipi:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Prolet mi e najubavo, ne e ni zesko, ni mnogu ladno. Leto sakam ali ne tolku mnogu kako proletta. Esenta ja sakam ama samo prviot mesec od esenta posleto pocnuva mnogu da studi i ne ja sakam. A zimata ne mozam da ja podnesam, epten mrazam ladno vreme.

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
најубаво годишно време ми е лето сакам сонце плажи одмори :vozbud:а не го сакам зимото пошо у секој момент ми студи и пролета ја неќам пошо само кашлам кивам од дрвата и цвеќината

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Како и сите други теми со анкети, не заборавајте дека и овде за да постирате е потребно и образложение за вашиот избор. Ако немате образложение повелете искористете ја анкетата. Затоа и е поставена.
Секој пост кој ќе гласи :билокоегодишновреме: и ништо повеќе, веднаш ќе биде избришан а со тоа ќе следува и црвен картон. Ова сметаје го за опомена.
Се надевам на соработка.
гладиус

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Лето ми е омилено не се учи едноставно уживаме преку летото.

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Есен! Есен! Есен! Го обожавам времето и небото и облаците и дождот и лисјата и дрвата и бојата на есента и ладните есенски утра што мирисаат на дожд и прошетките во парк во есен и бакнежите на кеј во есен и приквечерието на есенските денови и мирисот на исушени лисја и мирисот на ајварче по дворовите и свежиот ветер што дува и се...заљубена сум во есента! :cheeky2:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Бидејќи го сакам снегот...најмногу ја сакам зимата...во зима повеќе сум надвор него внатре :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
лето:) се чувствувам слободна да правам што сакам. а и времето сончево убаво ми е, ме расположува и ми ја дига енергијата

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Гласав за пролет.Некако најубаво ми е времето ни многу топло ни многу ладно. Завршува училишна година. Милина. И летото ми се се свиѓа едина мана е што мноооогу е топло. :pipi:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
пролет...се е расцветано, птичките си пеат, се е разеленето, се раѓа љубовта, љубов на сите страни...абе убаини шо да ти кажувам :D

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
лето бидејки распустот е најдолг и сите другари од другиве градови доаѓаат на гости :) воедно и плажа, глупости...и слично :)

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Ја гласав за годишното време кое во моментов има најмал процент...

Есен! Есен! Есен! Го обожавам времето и небото и облаците и дождот и лисјата и дрвата и бојата на есента и ладните есенски утра што мирисаат на дожд и прошетките во парк во есен и бакнежите на кеј во есен и приквечерието на есенските денови и мирисот на исушени лисја и мирисот на ајварче по дворовите и свежиот ветер што дува и се...заљубена сум во есента! :cheeky2:
целосно истово го обожавам:je:

Kajgana Shop

На врв Bottom