А таман мислев да те спомнам, нешто имам тик за авторитативни женски...kikiki напиша:A mene nikoj nema da me legne???
E za inat sega ne sakam so nikogo da legnam, od pricina sto site ve sakam samo kako drugarcinja:baeh:
Aha ke me spomnese, ako ne se spomnev jas ke me zaboravevtespooky напиша:А таман мислев да те спомнам, нешто имам тик за авторитативни женски...
Хииииииииииии, Кикики стварно ти си едината на овој форум што не објаснив зашто не би ја легнал... Длабоко извинување, молам :wink:kikiki напиша:A mene nikoj nema da me legne???
E za inat sega ne sakam so nikogo da legnam, od pricina sto site ve sakam samo kako drugarcinja:baeh:
Па секако дека ти ја нема ТИ сама си ја избришала.:wink:OBDN напиша:Jas pisav a mi ja nema porakata![]()
E de malecko, nikoj ne rece deka ne ti veruva, samo se cudam samata sebe si kolku mozam da bidam nespretna. MI kliznalo, use da skontam kako, a nikogo ne obvinuvam.The`bItCh напиша:Види тука како.
Мислењето ти е вратено.
Na naski prevedeno "Ebo Povikatelna"DreamBeatDream напиша:Abe jas ne deka nesum picko zovna , ama mene ne me poznavate![]()
зошто?!?!?!??!!?!? :icon_eek:ragazza напиша:Dolphin i am heartbroken![]()