Karmata e kucka ke ti se sluci i na tebe istotoстеф слушнал ли си за опција швалер?
Е добро......освен Леандра - онаа Глорија со 100 "Р" и "А" во никот........така ме подизнервира..........Цццц...темава треба да ја прекрстите "Покрај Леандра,која друга би ја легнале од форумов?" !!!
замисли да не постоеше Леандра - немаше ни темава да постоиА да си отвориме друга тема со ист наслов, а оваја да ја посветиме на Љандра специјално (исто ко онаја совети од Стеф) пошо вака не го бива...
И жени почнаја да ја барат... јас иам намера да се пријавам за макро, гарант ќе биди исплатливо
Како може да не ме бара кога секој викенд ме легнува, сега ме нема видено нормално е да и недостигам Никој друг не легнува во 11 саат.А да си отвориме друга тема со ист наслов, а оваја да ја посветиме на Љандра специјално (исто ко онаја совети од Стеф) пошо вака не го бива...
И жени почнаја да ја барат... јас иам намера да се пријавам за макро, гарант ќе биди исплатливо
не и го спелуваше убаво никот, тоа женските од форум многу го мразат, шансите ти паднаа едно 62.7%OН: Со Nyphadora на песнава