Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.769
Поени од реакции
12.104
Цццц...темава треба да ја прекрстите "Покрај Леандра,која друга би ја легнале од форумов?" !!! o_O
Е добро......освен Леандра - онаа Глорија со 100 "Р" и "А" во никот........така ме подизнервира.......... :icon_lol:

С

Сатори

Гостин
Ако збориме само за моментални форумџии освен Леандра никој друг не сакам да легнам. :icon_lol:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
А да си отвориме друга тема со ист наслов, а оваја да ја посветиме на Љандра специјално (исто ко онаја совети од Стеф) пошо вака не го бива...

И жени почнаја да ја барат... јас иам намера да се пријавам за макро, гарант ќе биди исплатливо :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
А да си отвориме друга тема со ист наслов, а оваја да ја посветиме на Љандра специјално (исто ко онаја совети од Стеф) пошо вака не го бива...

И жени почнаја да ја барат... јас иам намера да се пријавам за макро, гарант ќе биди исплатливо :)
замисли да не постоеше Леандра - немаше ни темава да постои :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Како може да не ме бара кога секој викенд ме легнува, сега ме нема видено нормално е да и недостигам :icon_lol: Никој друг не легнува во 11 саат.
Да, може да се смени насловот на темата по предлог на Македонец или да ја затвориме :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Леандра повеќе од лицето Б.Ц.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ја мислам дека е до името. Леандра... звучи како пролетно ветре кое ти ја бушави косата додека излегуваш во дворот со корпа алишта за пружање. :P

Еее Леандра кој е како тебе, можеш да ги собереш сите што ти го имаат меракот и да си направиш избор мистер Форумџија, па кој тепа да го почастиш со нешто повеќе од само влажен сон. ;)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Бреј гужва пред гол кај Леандра...

Јас сакам Блонди (без пеперутче).

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Едноумие на форумов, сите за Леандра.

Него само неа ја имате видено во живо, или другите толку не ги бива?

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ne e problem da legnes nekoja, problem e: Koj legnue staro gojdo ko mene? :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop