Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
ДИСКО ПЕДЕР ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО

ќе ме казнат за спам сеа ќе вииш!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
постот е пишан за да збира лајкови бреј алооо.
ја ако пишев никому ништо, сите ќе си речат: Абе остај го се занесува.....ама вака е интересното (y)
гооооУ Николинаааа гоооу :D

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Ako kazam deka iam nad 20 sm kur nem da veruvaat prvo deka sum intelektualec, vtoro deka sum siroma taka da ja sakam da im go nachukam na site onie koi vikat deka mrzam zeni a ustvari ja sakam da i dokazam kolku gi sakam, ako se zavedeni od burzoaskite predrasudi ke jadat gomna ama ako sakat da proverat neka go primat mojot nad 20 sm kur!!!!!!!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ako kazam deka iam nad 20 sm kur nem da veruvaat prvo deka sum intelektualec, vtoro deka sum siroma taka da ja sakam da im go nachukam na site onie koi vikat deka mrzam zeni a ustvari ja sakam da i dokazam kolku gi sakam, ako se zavedeni od burzoaskite predrasudi ke jadat gomna ama ako sakat da proverat neka go primat mojot nad 20 sm kur!!!!!!!!!

Оглас за насловна страна :icon_lol:

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
кај лежел зајакот ај и ја да си кажам малку сум пребирлив али нема врска пошо сум нов на форумов :)
да е Женско све остало не се прифаќа
П.С. По можност да личит на Моника Белучи

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Можеби ако случајно се запознаеме лично со некоја од форумов, има доста паметни девојки, иначе не се палам онака по жешки аватари и јаки крадени слики од интернет во албумите.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Leandra нормално.. и Македонка не би било лошо :D Обожавам плава боја не за друго :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Leandra нормално.. и Македонка не би било лошо :D Обожавам плава боја не за друго :icon_lol:
Значи тројка ни спремаш. Ти подготви се, соблечи се гол и чекај не, ние ќе дојдеме.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Не р'чкај мечка у п**ка ќе те изгори заедно со сомбрерото :pipi:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Историската тема која редовно за два до три дена оди под клуч повторно ќе ја активираме како резултат на свежите лица на форумов.Па драги мои кој ви прави најмногу кеиф на кајгана?Кој на кого што му мисли? (ник и образложение зошто)
За да може да пишувате,е воведено едно начело +18.Значи под 18 по дефолт ќе се брише.Знам дека сме лоши :)))
Да не почнувам јас,бидејќи се многу :) повелеле
Почвам со тебе ... па тако далје, многу се да не набројувам

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Не р'чкај мечка у п**ка ќе те изгори заедно со сомбрерото :pipi:
пффффауахахахаххх :pos:
--- надополнето: 16 декември 2011 во 14:32 ---
Значи тројка ни спремаш. Ти подготви се, соблечи се гол и чекај не, ние ќе дојдеме.
Не верувам дека за тројка сум спремен..со овакви лавици како вас..тешко :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom