Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pxdxaDisco08.jpg
ДИСКО ПЕДЕР ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО ДИСКО

ќе ме казнат за спам сеа ќе вииш!

постот е пишан за да збира лајкови бреј алооо.
ја ако пишев никому ништо, сите ќе си речат: Абе остај го се занесува.....ама вака е интересното (y)
гооооУ Николинаааа гоооу :D

Ako kazam deka iam nad 20 sm kur nem da veruvaat prvo deka sum intelektualec, vtoro deka sum siroma taka da ja sakam da im go nachukam na site onie koi vikat deka mrzam zeni a ustvari ja sakam da i dokazam kolku gi sakam, ako se zavedeni od burzoaskite predrasudi ke jadat gomna ama ako sakat da proverat neka go primat mojot nad 20 sm kur!!!!!!!!!

Ako kazam deka iam nad 20 sm kur nem da veruvaat prvo deka sum intelektualec, vtoro deka sum siroma taka da ja sakam da im go nachukam na site onie koi vikat deka mrzam zeni a ustvari ja sakam da i dokazam kolku gi sakam, ako se zavedeni od burzoaskite predrasudi ke jadat gomna ama ako sakat da proverat neka go primat mojot nad 20 sm kur!!!!!!!!!

Оглас за насловна страна :icon_lol:

кај лежел зајакот ај и ја да си кажам малку сум пребирлив али нема врска пошо сум нов на форумов :)
да е Женско све остало не се прифаќа
П.С. По можност да личит на Моника Белучи

Можеби ако случајно се запознаеме лично со некоја од форумов, има доста паметни девојки, иначе не се палам онака по жешки аватари и јаки крадени слики од интернет во албумите.

Leandra нормално.. и Македонка не би било лошо :D Обожавам плава боја не за друго :icon_lol:

Значи тројка ни спремаш. Ти подготви се, соблечи се гол и чекај не, ние ќе дојдеме.

Leandra нормално.. и Македонка не би било лошо :D Обожавам плава боја не за друго :icon_lol:
Не р'чкај мечка у п**ка ќе те изгори заедно со сомбрерото :pipi:

Историската тема која редовно за два до три дена оди под клуч повторно ќе ја активираме како резултат на свежите лица на форумов.Па драги мои кој ви прави најмногу кеиф на кајгана?Кој на кого што му мисли? (ник и образложение зошто)
За да може да пишувате,е воведено едно начело +18.Значи под 18 по дефолт ќе се брише.Знам дека сме лоши :)))
Да не почнувам јас,бидејќи се многу :) повелеле
Почвам со тебе ... па тако далје, многу се да не набројувам

Не р'чкај мечка у п**ка ќе те изгори заедно со сомбрерото :pipi:

пффффауахахахаххх :pos:
--- надополнето: 16 декември 2011 во 14:32 ---
Значи тројка ни спремаш. Ти подготви се, соблечи се гол и чекај не, ние ќе дојдеме.

Не верувам дека за тројка сум спремен..со овакви лавици како вас..тешко :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom