Кога сте најсреќни?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Подобро функционирам кога сум песимистички настроен. А биохемискиот момент на среќа се менува заедно со нас, така да ми изгледа глупаво да се дефинира такво нешто со еден пример.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Кога треба да си легнеме со “мужето“ и кога ке ме гушне силно... мммм од убаво одма заспивам :love:
e aj podetalno objasni sto e toa tolku ubavoto,
vaka zenami odma da zaspiva so se jorgan ke ja vrlam vo snegot.
--- надополнето: 21 декември 2012 во 19:51 ---
кога шприцам. :)))
opa eden moler,da znam za naprolet za krecenje,
a kolku naplakas,za vertikalno i horinzotalno ista li e cenata.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кога демантирам луѓе, кршејќи го нивниот негативно-скандирачки став према мене или нешто за што се залагам.

"Хахахаха не знае, види го сеа, види го.... ееј... знаел бе..."
"Ќе утне, ќе видиш ќе утнееее..... ееј не утна...."

Лапај го моето его кучко!

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Најсреќна сум тогаш кога ќе погледнам во очите на човекот што безусловно го сакам, кога без да изговори ниту збор ми кажува колку му значам, кога се гушкаме силно како тогаш да е последен пат, кога ја гледам насмевката и среќата на неговото лице...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Најсреќен сум кога и свршувам (било каде )
--- надополнето: 21 декември 2012 во 20:17 ---
Најсреќна сум кога после 11 години сеуште страсно ме бакнува:)
Ако само страсно те бакнува тешко тебе :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Најсреќен сум кога ќе ми улетаат на џогинг два три бумбара у стомак :LOL: знам дека нема потреба од арчои после дома за ручек :D

SteamyLover

beautiful tango
Член од
24 октомври 2012
Мислења
202
Поени од реакции
554
Најсреќна сум кога моите очекувања за себеси ќе си ги постигнам. Никој не може да ме направи повеќе среќна, ко што можам самата.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Најсреќен сум кога ќе уплатам 5 ливчиња за еден ден, и сите 5 да ги фатам...
А нај не среќен, кога за 10.000ден, ќе ме заебе една утакмица, која има 1.20 коеф...

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.498
Поени од реакции
2.407
Среќен сум кога ќе ги исполнам моите цели и кога ќе го направам најмудриот потек за дадена ситуација. Најсреќен сум кога Македонија победува во спорт.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
НајСреќен сум во оние моменти кога е лето,да речеме Јули,кога станам околу 2-3 кога е веќе најтопло,ги кренам ролетните и си направам Ајс Кофи 3 во 1,излезам напред на тераса каде е сенка на пиџами,се истргнувам 2-3 пати ми пукаат коските,седнувам и ги кревам нозете на терасата и кулирам после одам на туш ладен и гол се шетам едно 2-3 часа(секако моите не се дома тој период)....особено кога тоа се случува 2-3 дена пред некаде да мора да одам па си филмам како да му ја дувнам одавде ( оваа година тоа беше пред фестивалот во Гуча и пред Пивофестот)....

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Најсреќна сум кога ќе станам рано, а утрото е сончево. На секое сончево утро му се радувам како мало дете. :)
Кога ќе налетам на добра, стара и парталава книга. Кога книгата ја читам со кафе и цигара до мене, во тишина.
Кога знам дека не морам да местам аларм за следниот ден.
Кога апсолутно случајно ќе сретнам некоја драга и блиска особа некаде низ градов.
Не знам зошто, ама среќна сум секогаш кога купувам парфем.

Kajgana Shop

На врв Bottom