Кога повраќате, како и каде?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Кога најчесто повраќате? Каде најчесто повраќате? Како најчсто повраќате?
Кога сте пијани или ви се сложило од лоша, невкусна или расипана храна?
Во шоља за WC, во ќеса, книжна, пластична, ревате или онака подголтнувачки додека ви се донакрева стомакот?
Како повраќате, сами, со помош на некој друг, ве држат за глава, за стомак?
Ја гушкате ли шољата, се држите ли за пластиката или е крената даската.
Повраќате ли ви мијалник, када, на улица, во кафиќ (офчар не одговарај на ова, знаеме сите), во кревет?
Сте повратиле ли врз некого?

Јас, најчесто блујам сам, во ќенеф, се држам за порцеланот од шољата, ревам, ама се трудам да бидам тивок, со брцнати прсти до чкембе. Најчесто или од прејадување со многу алкохол или само од многу лакохол. Блујам и повраќам додека не почне да излегува жолтеникаква киселина кога знам дека сум се испразнил.

А вие како:pov: :pov: :pov: :pov: :pov: ?

П.С. The Bitch :pos: , извини, ама сите досегашни теми на сеиров се интелигентни што само оваа фалеше. Инкау, слободно, кому му е гадно нека не чита ебаго. Нели.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
не повракјам од храна, ама од алкохол да, ми се има случено да повратам на братучед ми на грб :)))) и тоа у југо на другар му

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Коа повраќам а тоа е многу ретко, мора да ми ја држат косата затоа што ми е долга и ќе настрада...
обично надвор некаде пошо не можам да ја погодам целта (вц шољата, легенот и слично нели):pos:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
povrakam kaj ke mi tekne,
na masa,na skali,na trotoar,na kauch,u wc solja....
na nekoj u faca (toa ako epten sum pijana i ako nemozam da izdrzam)
i mora nekoj da mi ja drzi glavata i racete:)

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Аман бе....

А за мене. Иначе повраќаме кога сме слободни. Немаме време. Иначе кога имаме време стално повраќаме. И децата повраќаат. Жената поретко ама и она повраќа.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
:icon_eek:
Од самата помисла дека повраќам, повраќам уште толку....
Најгадно нешто у свет
А пак каааако убаво изгледа врз снежно белиот тепих у дневна.....милина....

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Garfield напиша:
П.С. The Bitch :pos: , извини, ама сите досегашни теми на сеиров се интелигентни што само оваа фалеше. Инкау, слободно, кому му е гадно нека не чита ебаго. Нели.
Мх, мх, мх, мх... гарфилде!
Како си ми ја погодил темава!!!!!:pos::pos::pos:

Јас ретко повраќам:icon_lol:.. последно повраќав пред некое време пошо бев болна - вируси, бактерии, + проблеми со желудникот од кога знам за себе и повраќав јебига, закон беше.
А пред тоа повратив летото, пошо бев многу пијана - ако не повратев, ќе ме изгубеа.:icon_lol:
Инаку сама повраќам најчесто во шоља а кога сум пијана повраќам кај што ќе стигнам и на кого ќе стигнам.
Многу ми помага држењето за глава и стегањето за стомакот додека повраќам.:wink:

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
The`bItCh мене ми текнува на едно лошо поваќање од лош сендвич во охрид.....да си знаеш од што ти е! Обично не повраќам освен од лоша храна или ако ми се згади од нешто. Пошто не сум гадлив значи дека повраќам од лоша храна. Така да кога ке ви дојдам на гости, пазете со што ке ме понудите

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Димитар, затоа ќе си носиш храна од Скопје и нема да купуваш од Охрид. Инаку, мене не ми е гадно да гледам како некој повраќа. Кога беше брат ми малечок 8-9 месеци се дешаваше додека јадеме да поврати на мене, и јас продолжував да јадам, пошо не ми е гадно.:icon_lol:
Скоро од ништо не се гадам.:wink:

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Јадам и у охрид де, ти зборам за пред 5-6 години, кога не знаев кај се јаде а кај не

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Dimitarc напиша:
Јадам и у охрид де, ти зборам за пред 5-6 години, кога не знаев кај се јаде а кај не
лелеее у Охрид ги сањам оние пилешки крилца во златно пиле/јајце или како и да беше мххх

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
поштувам! Јест да јадам пиле пола пиле во златно јајце кога седнувам. Стално ми останува. Имаш убави крилца во КФЦ

Kajgana Shop

На врв Bottom