Divider
Seraphim
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 27.337
- Поени од реакции
- 3.062
Кога најчесто повраќате? Каде најчесто повраќате? Како најчсто повраќате?
Кога сте пијани или ви се сложило од лоша, невкусна или расипана храна?
Во шоља за WC, во ќеса, книжна, пластична, ревате или онака подголтнувачки додека ви се донакрева стомакот?
Како повраќате, сами, со помош на некој друг, ве држат за глава, за стомак?
Ја гушкате ли шољата, се држите ли за пластиката или е крената даската.
Повраќате ли ви мијалник, када, на улица, во кафиќ (офчар не одговарај на ова, знаеме сите), во кревет?
Сте повратиле ли врз некого?
Јас, најчесто блујам сам, во ќенеф, се држам за порцеланот од шољата, ревам, ама се трудам да бидам тивок, со брцнати прсти до чкембе. Најчесто или од прејадување со многу алкохол или само од многу лакохол. Блујам и повраќам додека не почне да излегува жолтеникаква киселина кога знам дека сум се испразнил.
А вие како ?
П.С. The Bitch , извини, ама сите досегашни теми на сеиров се интелигентни што само оваа фалеше. Инкау, слободно, кому му е гадно нека не чита ебаго. Нели.
Кога сте пијани или ви се сложило од лоша, невкусна или расипана храна?
Во шоља за WC, во ќеса, книжна, пластична, ревате или онака подголтнувачки додека ви се донакрева стомакот?
Како повраќате, сами, со помош на некој друг, ве држат за глава, за стомак?
Ја гушкате ли шољата, се држите ли за пластиката или е крената даската.
Повраќате ли ви мијалник, када, на улица, во кафиќ (офчар не одговарај на ова, знаеме сите), во кревет?
Сте повратиле ли врз некого?
Јас, најчесто блујам сам, во ќенеф, се држам за порцеланот од шољата, ревам, ама се трудам да бидам тивок, со брцнати прсти до чкембе. Најчесто или од прејадување со многу алкохол или само од многу лакохол. Блујам и повраќам додека не почне да излегува жолтеникаква киселина кога знам дека сум се испразнил.
А вие како ?
П.С. The Bitch , извини, ама сите досегашни теми на сеиров се интелигентни што само оваа фалеше. Инкау, слободно, кому му е гадно нека не чита ебаго. Нели.