Кога некој ве копира...

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Не се замарам многу со тоа дали некој ме копира или не..Ако ме копира значи дека и се допаѓа мојот стил на облакање..неам ништо против.На некој начин ке го сватам тоа како комплимент :)

Член од
13 јуни 2009
Мислења
105
Поени од реакции
37
Не ми е многу важно дали некој ме копира.
Само ќе ја жалам највеќе таа личност затоа што ќе нема свое Јас !!!

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
И мен воопшто не ми е важно дали некој ме копира

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
Па онака не се нервирам ако ме копираат.
Значи сум им ИДОЛ ;)

Али еднаш ми се случи, кога си купив капа и патики една другарка ми кажа дека не и се свиѓале и дека имало милион поубави патики и капи.
Мене тоа ми беше океј.
Али другиот ден доаѓа со истата капа и истите патики како моите.
И ми вели: Вчева не ми се свиѓаа али денес се пошекнав по нив.

Таа случка ме многу изнервира и почнуваат таквите работи да ме иритираат.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Нештото што највеќе мразам е некој да има некое парче облека како моето. Највеќе се нервирам кога ќе видам некој со иста маичка, фармерки итн. како моите. Ако некој од поблиските другарки има исто како моето нема да ми пречи. :toe:

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Значии од Такт ме вадии коа некој има исти алишта како менее!
Посебно некоја другарка.
Пред некое време ми се случи да појдам да си купам некое парче облека
Си најдов едни фармерчињаа ама многуу ми се сфиѓаат, и сеа доаѓа кај мене една другарка и и ги покажувам и по некое време и она си купи истоо .. Бевв изнервиранаа ептеннн:devil2:
Ми идеше да ја убијам..
Но не само у облекувањето многууу ме нервира сеа коа јас излагаме пример и сеа јас сум облечена у една боја и некоја другарка ќе ме праша која боја ќе носиш и ја ќе и кажам и она ќе ми се стаи у исто. Или па Јас се шминкам овака и она мора така или Акоо ти носиш поеглана коса и јас ке ја испеглам ..
Многу ме фрустрира коа некадд сестра ми ќе и објаснам шо ќе купувам каде сум видела и она ќе отиде со другарка и и ќе го купи ко за инает тоа.
Затоа имам една нај нај другарка со која многу често идеме у шопинг и скоро стално се спемаме заедо каде и да идеме и секогаш коа ја носам ова она спротивно од мене или со косата таа ја пегла јас ја виткамм .. и обратноо
Убавината на човекот е во единственоста. Не би бил интересен светов ако сите сме исти.
Биди Свој и прави го она што го сакаш а не она што го праат сите!
Мој совет:smir:

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Не се замарам со тоа дали некој ме копира... Ако некој го прави тоа, значи нема сигурност, самодоверба и свое јас, што е негативно за личноста, а не за мене. Кога бев помалечка, имаше една моја другарка која ептен ме копираше у однесување.. Ми пукна филмот и ја натепав :) Aли сеа не ме интересира кој што прави, секој си има свој живот:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Не се замарам многу со тоа дали некој ме копира или не..Ако ме копира значи дека и се допаѓа мојот стил на облакање..неам ништо против.На некој начин ке го сватам тоа како комплимент :)
Се согласувам во целост со ова.

А некогаш па може да се деси да имате иста работа со некоја другарка на пример а таа да не забележала дека ти прво си го купила тоа и што сега одма узбуни ќе правиме...

Мене лично не ми пречи :toe:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
До негде не ми смета толку али мојот поранешен најдобар другар целосно ме копираше и ми идеше да му речам дали ти знаеш сам нешто да избереш нешто по различно од мене???Али сепак не се замарам сега и како што рече Bad Girl тоа веќе го сфаќам како комплимент.:smir:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Си кулиркам!
1. Ако таа личност ме копира значи и се сфиѓа како се облекувам. Фала! Полнење на егото, мх, мх, мх ...
2. Ако таа личност ме копира значи дека парчето на мене стои преубаво. Фала! Значи згодна сум, а ? Мх, мх, мх пак полнење на его.
Секако ми се полни егото и си кулиркам, така уште повеќе ме мотивираат. :vozbud:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Си кулиркам!
1. Ако таа личност ме копира значи и се сфиѓа како се облекувам. Фала! Полнење на егото, мх, мх, мх ...
2. Ако таа личност ме копира значи дека парчето на мене стои преубаво. Фала! Значи згодна сум, а ? Мх, мх, мх пак полнење на его.
Секако ми се полни егото и си кулиркам, така уште повеќе ме мотивираат. :vozbud:
Прекрасно!!! Делиме исто мислење:smir:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Имитирањето (копирањето) е највисок степен на ласкање!:salut:

Член од
14 април 2009
Мислења
37
Поени од реакции
5
Зашо да ме копира?!? Едноставно и се сфига на пр маичката и иста купила.
+ интересно ми е кога со некои имаме слични алишта.

А

Александра Д.

Гостин
Ми се има случено моја професорка од училиште да носи иста блуза како мојата маица. Ок сега некој ќе каже не е исто бла бла, но важниот детаљ беше СОСЕМА ист. Како за несреќа го носевме во ИСТ ДЕН. Ретко се нервирам, но некако ова ме изритира многу и веќе таа маичка не ја облеков во училиште.
Исто така на полуматурската се случи слична работа. Седев со една моја соученичка и си кажувавме што имаме купено. Ми објаснуваше некакви балетанки купила, и ми заличеа на моите. Бидејќи сум блиску до училиштето отидовме до дома да видиме дали има исти... И ИСТИ ИМАШЕ. Ми се чинеше дека е крај на светот (не сум таква личност, ако ми се скрши нокт да жалам, но ова беше крај за мене). Се изнервирав, но на крајот моето его се задоволи со тоа што мојата комбинација беше „поубава“. :pos: Ех, деца...
Сега не гледам да се замарам, но не е убаво кога некој носи исто како мене, не ми се допаѓа тоа, сакам различност, а не сите да бидеме исто облечени.

Kajgana Shop

На врв Bottom