- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.145
- Поени од реакции
- 16.291
ај Славчо што најавуе скијање летоска, ама Ла Ниња е факт...нафрлив на еден форум за одмор во Грција, агенциите да направат нешто како што имаше во СФРЈ на Хвар, 50% поврат на пари на туристите за денови во фул сезона кога е облачно и 100% кога врне, ама РИПНАА тие од туризамот како Попарени, сами туристите да одат во Осигурителни компании и да се осигуруваат..
Е па дечки од Туризамот, ЌЕ ЧЕКАМЕ, не Мора ОДНАПРЕД Резервации и уплати... Па гледав јас последниот пат во Калитеа, мислам 2018 кога бевме, Србчето си дошол со кола и бара кај газдариците слободни апартмани, па најде...
Башка што задниве година имаше невремиња, големи Поплави итн..
па лани крај на август во Тунис за еден ден од 43 падна на 26, ај тогаш и добро беше, ама после кога се расчистија облаците студен ветер од пустињата.. Така да јас добро ќе размислам...
Skhiathos FLOODING 20230905
Е па дечки од Туризамот, ЌЕ ЧЕКАМЕ, не Мора ОДНАПРЕД Резервации и уплати... Па гледав јас последниот пат во Калитеа, мислам 2018 кога бевме, Србчето си дошол со кола и бара кај газдариците слободни апартмани, па најде...
Башка што задниве година имаше невремиња, големи Поплави итн..
па лани крај на август во Тунис за еден ден од 43 падна на 26, ај тогаш и добро беше, ама после кога се расчистија облаците студен ветер од пустињата.. Така да јас добро ќе размислам...
Skhiathos FLOODING 20230905
Последно уредено: