Кога другите се палат на вашиот партнер

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
gOJDO напиша:
Пеер, дали у мисли или у реалност, мене ми е исто, му вадам џигер....
hahahahha...si naebal ti peer:)..ili si imal sreca sto do sea nekoj ne se "zverel" u tvojata zenska:)

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
divine напиша:
Ти смета ако друга се пали на него, или ако тој се пали на друга? Ако е првото ... како може да ви смета тоа? Ако има знаци на заинтересираност од негова страна, макар биле некои кратки прикриени погледи, ај во ред ... ама само ако се ѕверат во него кој е тука проблемот? Освен веќе постоечката недоверба во партнерот и несигурност во себе, не гледам друго, а тоа ми изгледа прилично нездрава врска ...:raz: :)
Ако некој се звери во некого тоа и не е никаков проблем нели, се случува многу често и без да знаеме, но јас напишав дека палењето го подразбирам како преземање на активности (секакви и различни а многу често и нападни, пак тоа индивидуално кој како е способен и какви дејствија презема кога ќе се „запали„)а не само пасивно зјапање во некого.
Што значи за мене, многу е нормално ако ми смета кога некоја се пали на мојот партнер.
Не ни станува збор за недоверба и несигурност,токму затоа што такви ситуации се случуваат и кога не сме заедно!!! Не се замарам со тоа воопшто.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Koga ne sme zaedno,ne znam dali nekoja se pali na mojot partner i kako toj na toa odgovara,znaci nemam problem,bidejki on sekako nema da mi kaze (za da ne me povredi,neli;)). Se dodeka ne znam,nema sto da me povredi. Eeee,ako doznaam,cao i prijatno! Mislam ako doznaam deka mojot partner "fino" izreagiral na nekoja napalena tipka.:)
Inaku imame doverba eden vo drug i koga sme zaedno,gi komentirame takvite situacii,koi ne zabavuvaat i uste povece ne zblizuvaat.:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
sagaqua напиша:
Ако некој се звери во некого тоа и не е никаков проблем нели, се случува многу често и без да знаеме, но јас напишав дека палењето го подразбирам како преземање на активности (секакви и различни а многу често и нападни, пак тоа индивидуално кој како е способен и какви дејствија презема кога ќе се „запали„)а не само пасивно зјапање во некого.
Што значи за мене, многу е нормално ако ми смета кога некоја се пали на мојот партнер.
Не ни станува збор за недоверба и несигурност,токму затоа што такви ситуации се случуваат и кога не сме заедно!!! Не се замарам со тоа воопшто.
Ако тој не е заинтересиран воопшто, ако сака во скут нека му седне "шмекачката" џабе ќе и е. Значи за мене останува дефиницијата од погоре за недовербата и несигурноста:wink:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Наравоучение: Фаќајте си грди дечковци/девоки за никој да не ви ги буљи...:)

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
gOJDO напиша:

Oti ako si fatite ubavi deckovci/devojki em sto ke vi gi bulji nekoj i ke vi gi e** uste nekoj ;)

Nego iskreno mene ic k*r ne me boli dali nekoj drug se pali na devojka mi ili ne ... i neka bulja i neka praj so saka (samo da ne se priblize i da i se pusta pred mene) a drugo ... neka si brka rabota

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
gOJDO напиша:
Останавме без дечко и девојка јас и Збратко во овој случај:(
:pos: :pos:
Шала на страна, имаш зелено од мене за муабетот ... за тие што премногу се потресуваат, само такви нека си бараат:)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Zbratko напиша:
Oti ako si fatite ubavi deckovci/devojki em sto ke vi gi bulji nekoj i ke vi gi e** uste nekoj ;)

Nego iskreno mene ic k*r ne me boli dali nekoj drug se pali na devojka mi ili ne ... i neka bulja i neka praj so saka (samo da ne se priblize i da i se pusta pred mene) a drugo ... neka si brka rabota
Abe vidi,ima edna dobra i proverena a glasi: Kolku i da gi cuvas kolata i zenata,nekoj obavezno ke ti gi cukne!:):):)

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
bibika напиша:
Abe vidi,ima edna dobra i proverena a glasi: Kolku i da gi cuvas kolata i zenata,nekoj obavezno ke ti gi cukne!:):):)
абе за колата...малку ќе го тепам, ама кога ќе ми ја плати штета ќе ми помине. А за жената...него ќе го частам дека бил шизик, а незе...неќам да ми се деси....

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
gOJDO напиша:
а незе...неќам да ми се деси....

Vo pravo si! Kuti si tamu da ne naletas na takvo nesto...posle loso e:)

Ima edna narodna... Granica i zena ne se cuvaat, ako gospod ne gi cuva!

Член од
25 ноември 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
Koga nekoj se pali na mojot decko mozam da bidam nezdravo ljubomorna... Ali zavisi od devojkata... Ako e nekoja mnogu dobra togas mozam da bidam mnogu ljubomorna ama ako e nekoja sto ne mi zadovoluva standardi ja ignoriram:icon_lol:

( едитирано од Д бич - пишувај со нормален фонт, а болдирај само кога сакаш нешто да потенцираш. Нема ваљда постојано да ти го менувам фонтот?:wink: )

Член од
28 јануари 2006
Мислења
113
Поени од реакции
2
Sum bil vo miljon takvi situacii. Bukvalno dzverenje u zena mi. Nikogash ne sum reagiral agresivno, naprotiv toa mi godi. Go komentirame slucajot i se zezame. Isto taka reagirame i koga nekoja gleda u mene.

Член од
17 октомври 2005
Мислења
15
Поени од реакции
0
Site se pravite fraeri i ribi a u stvari ne ja kazuvate pravata vistina. Ne postoi covek na koj, dokolku go saka partnerot, ke mu bide seedno ako toj/taa privlekuva drugi pogledi. Od druga strana velite mu/i veruvam??????? Edno e sigurno i vo ovie dva veka dokazano: Nema masko verno - nema zensko verno. Prasanje na momentot i situacijata koga toa ke se potvrdi.
Uste posigurno, dokolku partnerot ili partnerkata go nosat primatot KOLEKTIVEN. Toa znaci: Jas ja setam a pola grad saka da mi ja/go ebe.
Nie sme balkanci i ovde turcin 500 godini gazel. Sakame da imame top riba ili fraer do nas ama ni smeta koga drugi ja/go gledaat. A ovie foliranja: ne mi smeta, mu /i veruvam itn., ostavete gi za nekoja druga generacuja.

Марко

The Macedonian Maniac
Член од
18 јануари 2006
Мислења
179
Поени од реакции
0
од многу палење можат да изгорат

Член од
28 јануари 2006
Мислења
113
Поени од реакции
2
Samoto zjapanje me pali ( koga nekoj zeva u zhena mi ). Malku sum nastran be brat ne se foliram. 8)

Kajgana Shop

На врв Bottom