hahahahha...si naebal ti peer..ili si imal sreca sto do sea nekoj ne se "zverel" u tvojata zenskagOJDO напиша:Пеер, дали у мисли или у реалност, мене ми е исто, му вадам џигер....
hahahahha...si naebal ti peer..ili si imal sreca sto do sea nekoj ne se "zverel" u tvojata zenskagOJDO напиша:Пеер, дали у мисли или у реалност, мене ми е исто, му вадам џигер....
Ако некој се звери во некого тоа и не е никаков проблем нели, се случува многу често и без да знаеме, но јас напишав дека палењето го подразбирам како преземање на активности (секакви и различни а многу често и нападни, пак тоа индивидуално кој како е способен и какви дејствија презема кога ќе се „запали„)а не само пасивно зјапање во некого.divine напиша:Ти смета ако друга се пали на него, или ако тој се пали на друга? Ако е првото ... како може да ви смета тоа? Ако има знаци на заинтересираност од негова страна, макар биле некои кратки прикриени погледи, ај во ред ... ама само ако се ѕверат во него кој е тука проблемот? Освен веќе постоечката недоверба во партнерот и несигурност во себе, не гледам друго, а тоа ми изгледа прилично нездрава врска ...:raz:
Ако тој не е заинтересиран воопшто, ако сака во скут нека му седне "шмекачката" џабе ќе и е. Значи за мене останува дефиницијата од погоре за недовербата и несигурноста:wink:sagaqua напиша:Ако некој се звери во некого тоа и не е никаков проблем нели, се случува многу често и без да знаеме, но јас напишав дека палењето го подразбирам како преземање на активности (секакви и различни а многу често и нападни, пак тоа индивидуално кој како е способен и какви дејствија презема кога ќе се „запали„)а не само пасивно зјапање во некого.
Што значи за мене, многу е нормално ако ми смета кога некоја се пали на мојот партнер.
Не ни станува збор за недоверба и несигурност,токму затоа што такви ситуации се случуваат и кога не сме заедно!!! Не се замарам со тоа воопшто.
gOJDO напиша:Наравоучение: Фаќајте си грди дечковци/девоки за никој да не ви ги буљи...
Останавме без дечко и девојка јас и Збратко во овој случајgOJDO напиша:Наравоучение: Фаќајте си грди дечковци/девоки за никој да не ви ги буљи...
Abe vidi,ima edna dobra i proverena a glasi: Kolku i da gi cuvas kolata i zenata,nekoj obavezno ke ti gi cukne!Zbratko напиша:Oti ako si fatite ubavi deckovci/devojki em sto ke vi gi bulji nekoj i ke vi gi e** uste nekoj
Nego iskreno mene ic k*r ne me boli dali nekoj drug se pali na devojka mi ili ne ... i neka bulja i neka praj so saka (samo da ne se priblize i da i se pusta pred mene) a drugo ... neka si brka rabota
абе за колата...малку ќе го тепам, ама кога ќе ми ја плати штета ќе ми помине. А за жената...него ќе го частам дека бил шизик, а незе...неќам да ми се деси....bibika напиша:Abe vidi,ima edna dobra i proverena a glasi: Kolku i da gi cuvas kolata i zenata,nekoj obavezno ke ti gi cukne!
gOJDO напиша:а незе...неќам да ми се деси....