Кога детето сака скутер :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не е скапо, од ноќеска поефтинува, 95ката ќе чини 66.5 денари за литар, за 200 ден ќе си ставиш 3 литра бензин ејјј :vozbud:
знаеш колку возење е тоа...

а за тоа што си пишал погоре за возачка дека ќе платат казна родителите... сепак тоа е до нив дали ќе платат или не. Јас го имав скутерот 1 месец, ама додека не положив скутерот не го возев освен овде во маалото едноставно имав забрана да не излегувам повеќе, а и самата совест не ми дозволуваше. Да плаќаат казна од 300 евра за едно мое возење и правење фраер пред другари/ки, е тоа нема шанси... барем јас така мислам
Пфф, море кога го земав моторот прво што направив го возев цел ден за 5-6 дена му извртев 500 километра немав возачка па што... ќе го возам низ мало :tapp:.Но потоа си го регистрирав положив и сега мака си немам.Бтв полека ми поминува меракот за мотор повеќе кеиф ми прави колата :vozbud::vozbud:.
Бтв да земам кацига да ставам кога го возам моторот низ град на 40 степени НЕМА ШАНСИ! Кацига само на долг отворен пат ако одам носам.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
јас би му купил...иначе јас на 15,16 години на татко ми му барав скутер не сакаше да ми купи ми викаше чекај уште 3 години ке возиш кола..и ете така сега си ја возам неговата пошо демек биле по безбедни колите од моторите

Член од
9 октомври 2011
Мислења
88
Поени од реакции
15
Ме погодивте :) На 14 години, по мало молење и уверување дека ќе пазам, добив скутерче. Го возам и ден денес, џоа ново е, а јас фала му на бога со сите заби и коски на број. Ми одминува меракот, сакам нешто поголемо. Здравје :)
Има една поговорка:
Нема лошо време со добра опрема ! ;) И јас дополнувам и со памет во глава..

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
ако е на доволна возраст, ако е заслужил и ако иам пари ќе му купам..ако не..нема...:D

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Aбе тебе те прашувам... шојма врска татко ми со муабето незнам.
татко ти има врска со муабетот..припидејќи тој треба да ти купи скутер на тебе, а не јас..тој си има посебни критериуми за тоа кога и дали треба да ти купи скутер, јас си имам посебни. Јас моиве ќе му ги поставам на моево дете, за ако ги исполни да му купам, а татко ти нека ги постави неговите на тебе и нека ти ги каже, па тогаш ти си види што и како ќе работиш и дали ќе заработиш скутер..сине мој..сеа разбра..или ќе се праиш глуп уште..:)

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
би му купила.. да ..
зависи колку години ќе има .. и зависи каков мотор ќе сака
али првото паѓање од него.. му го зимам и го продаам :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
татко ти има врска со муабетот..припидејќи тој треба да ти купи скутер на тебе, а не јас..тој си има посебни критериуми за тоа кога и дали треба да ти купи скутер, јас си имам посебни.
Фала му на горнион, се наоѓам во ситуација кај шо не треба да чекам татко ми да ми купи скутер...

Јас моиве ќе му ги поставам на моево дете, за ако ги исполни да му купам,
Е то де... критериумите кој се, то ме интересира.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Фала му на горнион, се наоѓам во ситуација кај шо не треба да чекам татко ми да ми купи скутер...

Е то де... критериумите кој се, то ме интересира.
е то де..нема потреба да ти ги кажувам тебе критериумите..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom