Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Би се залагала околу светскиот мир, би ги отстранила лошите, злобни, дволични, лицемерни луѓе или само ќе им го сменам однесувањето, би ги направила сите луѓе паметни, среќни, задоволни, и ќе им дадам повеќе разум, за да размислуваат повеќе околу уништувањето на земјата планета. Peace!

Член од
29 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
ke ja legaliziram marihuanata ke gi iskuliram site luge ke gi ukinam parite i koj se kurci ke go ubijam
ps;da zivee komunizmot hahahha po moj pravila nov komunisticki diktator

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
ne veruvam vo boga, i ne bi mozel da bidam istiot na eden den :) taka da nema sto da komentiram :)))))))))))))))))

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Би ги уништил Албанците,Грците и Бугарите и би создал обединета македонија,која ќе биде најмоќна во целиот свет.Да нема болести итн..

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Би ги тргнал парите и би ги направил луѓето да се залагаат за нешто што навистина вреди да се живее. Ќе почнеме прво од нас, луѓето, па потоа на крај краева ќе измислиме и хартиена некоја вредност :)

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Би ги уништил Албанците,Грците и Бугарите и би создал обединета македонија,која ќе биде најмоќна во целиот свет.Да нема болести итн..
Јас да бев бог никогаш не би ти го отстапила местото.

Член од
27 јуни 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
Ке го оживеам Курт Кобејн и ке им ја дадам целата среќа на светот на Him i Nightwish.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Би создал Голема Македонија.Ќе ја отргнам Грција од светот.Би ги уништил сите оружја и сите болести.

И БИ ГО ОЖИВЕАЛ ТОШЕ ПРОЕСКИ

Член од
16 август 2010
Мислења
4
Поени од реакции
2
Иххх....,што би направила,многу нешта,основно би било сите луѓе да прават само добри дела.
Колку се подобри толку подолго да живеат.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Би си го сменил ников во нешто покреативно:(

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Би ги уништил сите наши соседи, би ја Обединил Македонија и би направил чиста Македонија.

Член од
16 август 2010
Мислења
41
Поени од реакции
2
Чувај си го здравјето, здравјето пред се, Да даде Бог да се излечиш и да се вратиш што побрзо кон реалноста...

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
1. Сите да умираат поради старост - да нема болести

2. Да нема лаги

3. Секој да го добие она според заслугата / трудот кој ќе го вложи

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
Ке ја потопам Атина и ке ја истребам Егејска од грчиштата за да си ја земеме назад, би ги сотрела сите болести, ке ја тргнам цела злоба од народот и би направила сите да се подеднакво богати :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom