Кловнови

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Што мислите за кловновите?Какво чувство ви причинуваат додека ги гледате?Дали ви се воопшто смешни нивните шеги и глупости?Искрено,имам фобија од кловнови.Знам дека претерувам можеби,ама секогаш ми било страв и сум се прашувала што се крие под таа насмеана исшарана маска...

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Мене ми се некако сентиментални и не се чувствувам пријатно во нивна близина.

S

Stef Bachatero

Гостин
Зад секоја будала стои кловн,ич не ми се допаѓа еднаш бев со комшивката мала и ми ја расплака повеќе одколку што ја насмеа,има некои што се професионалци ама има и аматери сепак не знам сум имал одбивност кон нив никогаш не сум ги сакал.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Jaс па порано многу ги сакав кловновите. Не дека ми беа нешто интересни него ми беше интересно тоа што се глупираа и си мислеа леле леле колку сме смешни а уствари тапа беа. Али пак знам кога славев родендени како мала по игротеки увек имав по некој кловн.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Барем од тоа што сум видела досега,кловновите не ми се смешни...Не предизвикуваат никаво чувство кај мене,онака баш рамнодушна сум...нит ги сакам,нит ме нервираат.

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Јас многу ги сакам, не знам зошто...Пријатни ми се, многу ми се слатки...И пак ќе кажам многу ги сакам...

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
CuCeNcE напиша:
Jaс па порано многу ги сакав кловновите. Не дека ми беа нешто интересни него ми беше интересно тоа што се глупираа и си мислеа леле леле колку сме смешни а уствари тапа беа. Али пак знам кога славев родендени како мала по игротеки увек имав по некој кловн.
Не се тапа него се кретени со тапија....чиста малоумност:nenene: нема логика тоа што го прават ....

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
mrazam klovnovi mi idat mornici od niv,cuvtsuvam deka zad nivnata nacrtana nasmevka se krie nesto psihopaticno,zlobno,ne znam.a i kako mala imam gledano eden film so eden klovn vampir-ubiec i otogas mi ostana nekoj vrezan strav

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Pa ne gi obozavam mnogu, nekam ne mi se smesni ni interesni i nekoi deca se plasat od niv, ne mi se privlecni

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Не ги мразам, ниту ги сакам.
Не ме развеселуваат во никој случај, само понекогаш помислувам каков живот имаат овие луѓе што се кријат под таа маска и мора да се глупираат пред толку народ.

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Vo Sofija pred Mcdonalds ja ima maskotata na nivna kako sedi na klupa. Sekogas koga ke pominam mislam deka ke stane, ke izvadi noz i ke napravi masakar :pos:
Od sekogas klovnovite mi izgledale na seriski ubijci i do den denes mislam taka

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Уште како мало дете секогаш ми биле по малку страшни и уште тогаш си мислев да не е нешто во ред со мене. Но откако ја гледав онаа серијата Are you afraid of the dark сватив дека кловнвите се една од побизарните работи што им ги пока`уваат на децата и дека се стршни моронски и уфффф ама ги мразам посебно биди и бади

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Има луѓе кои мораат да си заработуваат на тој начин. Како што кажа walker girl погоре, не ме развеселуваат. Сигурно не им е баш интересно на тие кои се приморани да изигруваат кловнови и будали само за да се смее некој, затоа и не ми иде баш да се смеам. Сум имала прилика да видам кловн после претстава и не ми изгледал баш насмеан и среќен после глупирањето, дури можам да кажам дека имаше фаца ш-у-ќ-у-р з-а-в-р-ш-и. Во ред, можеби има некои кои тоа го прават од кејф, се соживеале со таа улога. Се помириле дека мораат на таков начин да дојдат до пари додека не испадне нешто подобро.
Ретко да видам мало детенце кое се смее кога ќе му се доближи некој кловн, недај боже рака да му пушти да се поздрави.

Kajgana Shop

На врв Bottom