Кладилница

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.979
Поени од реакции
143
Мене ми треба калкулатор за пресметка на системски ливчиња.. Посетив голем број на сајтови но ништо не ми излезе како што треба.. порано имаше 1 добар калкулатор на кладилница јокер.. но веке изгледа не постои.. Значи за тие што се по-упознаени во ова ми треба да пресметам на пример систем 2 од 4 (2/4). Еве еден пример како би изгледал тикетот..

Уплата 50
Фикс 4.5 коеф

Систем 2/4
1 Утакмица 4.6 коеф
2 Утакмица 4.6 коеф
3 Утакмица 4.5 коеф
4 Утакмица 3 коеф.

Значи за да сум добитен треба да ги погодам фиксовите и доле 2 утакмици.. Прашањето е ако погодам доле 3 утакмици како се пресметува колкава добивка сум добил?

Член од
23 август 2010
Мислења
40.349
Поени од реакции
118.656
Не знам дали да го наречам хоби или зараза но редовно си играм спортска. Особено ме опушта кога ќе ми завршат колоквиумите и кога ќе немам за учење, не дека не играм кога ми е колоквиумска недела но тогаш по едно ливче максимум за 20 денари уплата колку да не биде без ич, а кога имам повеќе време паѓаат и помрсни суми. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не знам дали да го наречам хоби или зараза но редовно си играм спортска. Особено ме опушта кога ќе ми завршат колоквиумите и кога ќе немам за учење, не дека не играм кога ми е колоквиумска недела но тогаш по едно ливче максимум за 20 денари уплата колку да не биде без ич, а кога имам повеќе време паѓаат и помрсни суми. :)
што бе се префрли тука а?... со надеж дека на подобро ќе одат работите хахахахаха

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Слабо со кладилницве знам да ставам понекад некое лифќе за 20че со 10 до 12 утакмици хокеј па ако пука нека пука:)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.796
Поени од реакции
11.776
Мене ми треба калкулатор за пресметка на системски ливчиња.. Посетив голем број на сајтови но ништо не ми излезе како што треба.. порано имаше 1 добар калкулатор на кладилница јокер.. но веке изгледа не постои.. Значи за тие што се по-упознаени во ова ми треба да пресметам на пример систем 2 од 4 (2/4). Еве еден пример како би изгледал тикетот..

Уплата 50
Фикс 4.5 коеф

Систем 2/4
1 Утакмица 4.6 коеф
2 Утакмица 4.6 коеф
3 Утакмица 4.5 коеф
4 Утакмица 3 коеф.

Значи за да сум добитен треба да ги погодам фиксовите и доле 2 утакмици.. Прашањето е ако погодам доле 3 утакмици како се пресметува колкава добивка сум добил?
Малко каснам, ама ја ти една страна со калкулатор за пресметка на системи, ќе ти се најде ваљда...

http://www.tip.com.mk/calc.asp

B

BooBojan

Гостин
Кладилница само како хоби,давам максимум по 50-100денари неделно некогаш ич не давам кога немам време.Кога поминувам покрај неа ако имам време може да влезам и да напишам еден тикет така со некои натпревари кои ми влезат во мозок.Никад не форсирам повеке пошо може да стане зараза.
Инаку да одам до кладилница само за да уплатам нема шанси ако ми е успат може.Некогаш може да се земе некоја ситна пара така за запивање или некое излегување инаку за профит никако.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.979
Поени од реакции
143
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Да не знае некој како функционира онлајн обложувањето на бет сити,исплата може ли да се врши во просториите на бет сити,депозити,уплата итн. итн.

Член од
9 февруари 2013
Мислења
22
Поени од реакции
2
Имам сигурни утакмици за Италијанска трета лига (C1/A i C1/B). Имам развиено букмејкерски метод кој во 90% случаи се годат овие утакмици. Сигурна, најсигурна добивка особено ако сте играчи на ''singl''

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Имам сигурни утакмици за Италијанска трета лига (C1/A i C1/B). Имам развиено букмејкерски метод кој во 90% случаи се годат овие утакмици. Сигурна, најсигурна добивка особено ако сте играчи на ''singl''
Па кажи тука некоја веке толку сигурни ако имаш...
Инаку коа имав пари секој ден пишував во денот и по повеке тикети се случуваше ама сега слабо не е како порано.
А и овие сјебените "дојави" ме уништија од фб секој ден стави по 200 300 и така додека не ги изгубив парите и сватам дека дојави не постојат или и да постојат сигурно ке нема така да ги дават на фб.

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
Уплаќам редовно а фаќам ретко скоро ич. Е тоа ти е фрлање пари за џабе :icon_mrgr:
а колкав коеф ? оти и ја знам сигурни со 1.50 :vozbud:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.611
Поени од реакции
1.947
и кој е тој метод?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.878
Поени од реакции
12.124
незнаев каде да пишам па ај тука
едно необична ствар..
денес во 17:15 уплаќам тикет и имав од норвешка 2 утакмици од 18:00.
си доаѓам еве сега дома и пуштам на резултати и ги барам во селекцијата " во живо" и никаде ги нема.
потоа гледам во сите утакмици кај што се и овие ги дава ко завршени, а интересното е што на полувреме ги имав Х и фатени се :LOL:
ај подоцна ке го сликнам тикетот :D
каков пропуст од Златна Копачка

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ако има некој сконтано ондак можел добро да ги ошури.Само да не праат проблем после тоа?

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
незнаев каде да пишам па ај тука
едно необична ствар..
денес во 17:15 уплаќам тикет и имав од норвешка 2 утакмици од 18:00.
си доаѓам еве сега дома и пуштам на резултати и ги барам во селекцијата " во живо" и никаде ги нема.
потоа гледам во сите утакмици кај што се и овие ги дава ко завршени, а интересното е што на полувреме ги имав Х и фатени се :LOL:
ај подоцна ке го сликнам тикетот :D
каков пропуст од Златна Копачка
Пари секако нема да добиеш :pos:..ке ти вратат уплатата

Kajgana Shop

На врв Bottom