Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.727
Поени од реакции
4.662
1/4 finale Katovice

Virtus pro vs Team Spirit 0:2 tocen (1,48)

Vcera bese 1,55 denes e namalen koeficientot.. Virtus pro ne se ni vo top10 ekipi, pred 2 dena bea zbrisani od team vitality.. Na golemo iznenaduvanje e sto doguraa do tuka, so ogled deka mnogu pojaki i pozvucni ekipi vekje ispadnaa (Faze, G2, astralis..) .
Ne mozam detalna analiza da kazam, bidejki ke bide izlišno, na sekoja mapa duplo poslabi se od momentalno najdobriot tim vo svetot. Pobedata na Team Spirit ne e ni dovedena vo prasanje (1,10), bi trebalo da igraat na anubis i nuke, bidejki vo prv krug banovi TS ke ja banira inferno, a mora dust2 da bide banirana zs 11 od 12 pobedi imaat TS na stazava, vtor krug baniranja TS ke ja banira train, a virtus pro bi trebalo ancient da ja banira zs na stazava Donk sekogas vlaga u god mode... Ke ostane na kraj mirage, ama ne bi trebalo da se resava tuka..

Mongolz vs Eternal fire 2,5+ mapi (1,83)

Totalno izramneti ekipi, ista kvota e za under i za over 2,5 mapi.. Smetam deka na svojot pik ke pobedat, interesno e sto i dvete ekipi na anubis imaat 100% win rate, odnosno EF 8 pobedi a Mongolz 4 pobedi.. ke bide interesno koi mapi ke gi odberat, nisto ne se znae, ali verojatno ke resavaat vo 3tata

Ova isto taka e 50-50 situacija, ne bi mozel da kazam koj ke pobedi zs se mn izramneti ekipi, iako kladzite davaat prednost na EF bidejki se vo podem poslednive 2 turnira..

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.727
Поени од реакции
4.662
EF ja odbraa Anubis, i dvete ekipi imaat 100% win rate na stazava.. Mongolz ja izbraa Mirage.. Mislam deka dvete ke si pobedat na pikot, a ke se resava na nuke, koja ostana na krajot..

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.727
Поени од реакции
4.662
EF ja odbraa Anubis, i dvete ekipi imaat 100% win rate na stazava.. Mongolz ja izbraa Mirage.. Mislam deka dvete ke si pobedat na pikot, a ke se resava na nuke, koja ostana na krajot..
Nisto momci.. Mongolz dobija 2:0.. Napravija brejk na Anubis 13:7 a potoa vodea na Mirage 5:0 i 10:4, ali arslanite turski izborija produzetci, duri imaa 3 brejk rundi (11:12, 14:15 i 17:18) i na kraj 22:18 zavrsi vtora runda.. Epa imaa 3 sansi da ja zatvorat mapata i da odat vo 3ta mapa ama jbg ne saka...

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.813
Поени од реакции
14.998
Многу неизвесно, бетер индијска серија беше крајот..

Член од
18 август 2019
Мислења
260
Поени од реакции
429
Да ве прашам да не знаете како се рачуна во Макс бет кладилниците ако некој тенисер предаде

Kajgana Shop

На врв Bottom