- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.240
- Поени од реакции
- 1.912
Како фан на Јунајтед не би ставил ни 5 денари на нив оваа сезона макар играле и со Башкими, а не ваква уплата. Јбг...Цел Јунајтед лигаменти да искинат, никојпат фудбал да не заиграт повеќе моменталните играчи, а клубот наредната титула да ја слави на почеток на 23 век.
Автоматски споено мислење:
Во 70 минута беше 0-3, сеуште не ми се верува. Да им ги силува некој жените, а и мене да ми го закачи некој оти не играв на бет со early payout на 0-2 ќе бев добитен.
Прегледај го приврзокот 413862
Ова беше профитот од саботата, отидов all in. Тоа е јебига, полуфинале против второлигаш.Како фан на Јунајтед не би ставил ни 5 денари на нив оваа сезона макар играле и со Башкими, а не ваква уплата. Јбг...
Знаев дека ќе ја посерат после првиот гол на Ковентри и однесувањето на терен после тоа. Не е првпат оваа сезона. После вториот гол веќе бев сигурен дека ќе се закува ова. Поштеди се од нерви и не ни помислувај да ги ставиш на тикет до крај на сезона.Ова беше профитот од саботата, отидов all in. Тоа е јебига, полуфинале против второлигаш.
George 26.5+ na pojak vlog
Те испратив и утнавне дај пиши што мислиш за следнава што е и доста е за денеска.