- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.329
- Поени од реакции
- 7.077
ќе те испратев ама типот ми е премногу летаргичен и неамбициозен ниту има лидерско да потегне
ќе те испратев ама типот ми е премногу летаргичен и неамбициозен ниту има лидерско да потегне
26 za 3 cetvrtini i ne zede ni eden shut vo 4/4 :/
Moze kombo Sinner i Sabalenka@LesterBoMccaleb другар колку банка да спремаме да играме на морковот дека ќе земе АО???Ако игра со Зверев а така стојат работите 1.7 квота ќе му дадат сигурно
Polesno zdravje, pogodena na 5 minuti do krajBasket kina 219.5+, utakmicata pocnuva za pola sat
Прегледај го приврзокот 404951
Не сакав да ти праам малер боље да ги акнеше на Хајдук 1 ќе ги речев..некако мразам хендикепи за нив победа си е победа..Ccc me poebaa. Sea treba da se vadam vecer... eksik
Хајдук 0-1 гол 3.85,тврда утакмица ќе биде тоа.Не сакав да ти праам малер боље да ги акнеше на Хајдук 1 ќе ги речев..некако мразам хендикепи за нив победа си е победа..
Jbg nema kaenje sea, toa e sto e. Ke legnam da spijam... utakmicata trebase da odi 30 razlika no ete ne bidna.Не сакав да ти праам малер боље да ги акнеше на Хајдук 1 ќе ги речев..некако мразам хендикепи за нив победа си е победа..