- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.157
- Поени од реакции
- 1.737
Odam da uplatam popravno grkot 34.5+ i Feniks pobeda so osnovniot hendikep -10.5
Затоа бил коефициентот поголем.Добро ме подсети илз. Играв пред неколку месеци кошарка од српска Суперлига, као дојава беше. И уплатив двојка во моцарт, зашто беше поголем коефициент. Играа Динамик и Вршац. И пред крај идиотиве имаа два предност, ама некој направи фаул над црнец од Динамик и ги погоди двете фрлања, да го погоди гром да даде Господ. Во продолжението победи Вршац, ама џабе овие скапаниве моцарт бет не ми признаа, а во некои признаа двојка со продолженија, а одиграно регуларно.
А и во Моцарт генерално слабо играм или Макс Бет или Сокер, некако ми се со најдобра понуда и атмосфера во кладилниците.
22 razlika vodea vo 4/4 ... ispstijaФеникс Сакраменто 2 @2.5
На ситна пара
16 разлика на 1:26 до крај ме имаат соборено. Пред година дена беше не се сеќавам кои тимови беа само.I igracite na Sakramento pomognaa da se realizira scenarioto. Inace kaj ke vratat 22 razlika za 8 minuti, samo na son.
Vleze, na 26.5.Na 26.5 ili 27.5 ti bese durant?
Se sekjavam imase edna takva utakmica... cuda se desavaat ama i mestat mnogu a neprimetlivo e.16 разлика на 1:26 до крај ме имаат соборено. Пред година дена беше не се сеќавам кои тимови беа само.
Кецманович 1 1.7Vecer odam all in na Antetokounmpo 32.5+ vrzan so Zverev 1.05 I Alcaraz 1.05.
Vkupen koef @2.03