Кладилница (Генерална дискусија)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.901
Поени од реакции
17.798
Добро ме подсети илз. Играв пред неколку месеци кошарка од српска Суперлига, као дојава беше. И уплатив двојка во моцарт, зашто беше поголем коефициент. Играа Динамик и Вршац. И пред крај идиотиве имаа два предност, ама некој направи фаул над црнец од Динамик и ги погоди двете фрлања, да го погоди гром да даде Господ. Во продолжението победи Вршац, ама џабе овие скапаниве моцарт бет не ми признаа, а во некои признаа двојка со продолженија, а одиграно регуларно.

А и во Моцарт генерално слабо играм или Макс Бет или Сокер, некако ми се со најдобра понуда и атмосфера во кладилниците.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
Добро ме подсети илз. Играв пред неколку месеци кошарка од српска Суперлига, као дојава беше. И уплатив двојка во моцарт, зашто беше поголем коефициент. Играа Динамик и Вршац. И пред крај идиотиве имаа два предност, ама некој направи фаул над црнец од Динамик и ги погоди двете фрлања, да го погоди гром да даде Господ. Во продолжението победи Вршац, ама џабе овие скапаниве моцарт бет не ми признаа, а во некои признаа двојка со продолженија, а одиграно регуларно.

А и во Моцарт генерално слабо играм или Макс Бет или Сокер, некако ми се со најдобра понуда и атмосфера во кладилниците.
Затоа бил коефициентот поголем.
Кога имаш 1Х2 коефициенти тогаш важи само регуларниот дел и заради нерешеното, коефициентите за 1 и 2 се поголеми отколку ако имаш во понуда само 1 и 2 и тогаш важат и продолженијата

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.157
Поени од реакции
1.737
Live Feniks -14.5 1.85
Автоматски споено мислење:

Posledni desetina tipovi sve utnato. Igrajte kontra vo kjar ste 100%

Последно уредено:
Член од
24 септември 2023
Мислења
1.157
Поени од реакции
1.737
Ajde KD 20 poeni vo vtoro poluvreme plemeto da mu go ebam nisto ne igra samo 3 shuta zede celo prvo poluvreme. Rezil pred domasna publika. Vusta da go ebam

Член од
16 април 2014
Мислења
7.342
Поени од реакции
11.756
Судииве ги помогнаа Феникс на крајот. Имаше барем 2-3 ситуации каде што ги пукаат по рака при шут, овие ништо не свират. А и шутот им тргна прикрајот на овие.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.414
Поени од реакции
38.955
I igracite na Sakramento pomognaa da se realizira scenarioto. Inace kaj ke vratat 22 razlika za 8 minuti, samo na son.
16 разлика на 1:26 до крај ме имаат соборено. Пред година дена беше не се сеќавам кои тимови беа само.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.157
Поени од реакции
1.737
Na 26.5 ili 27.5 ti bese durant?
Vleze, na 26.5.
Perfekten bese na krajot vo posledni 5 minuti stavi 12pts.
Malku pari imav uplateno na Embiid i KD, ne mu zemav mnogu no ok e.

16 разлика на 1:26 до крај ме имаат соборено. Пред година дена беше не се сеќавам кои тимови беа само.
Se sekjavam imase edna takva utakmica... cuda se desavaat ama i mestat mnogu a neprimetlivo e.
Nokjeska pri krajot onaj Monk od Sakramento ja frli vo aut a ni eden igrac nemase tamu vo blizina. Abe vazi deka onaka ja frli vo aut. Me mrzi da pregleduvam snimka sea, mestat apla.
Автоматски споено мислење:

Live Gran Kanarija - 13.5
IMG_20240117_210623.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom