Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.161
Поени од реакции
7.236
Се знае прикаската или добиваш или губиш
Да така е ,ама добро е што си добил со време, дека после 7,8 промашени кола иде заебаното. Не се големи пари но со здравје да си ги трошиш.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.248
Поени од реакции
1.922
Durant na pomalata granica 26.5+ 1.57 koef.
Na poslednite 13 utakmici ja prefrla granicava.
Ova ako ne e mnogu dobar tip togas zhaletese vo upravata za vodovod.
Ke odi na 500€ uplata.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Да така е ,ама добро е што си добил со време, дека после 7,8 промашени кола иде заебаното. Не се големи пари но со здравје да си ги трошиш.
Нема 7,8 кола овде и губење многу пари, прикаската беше играње само 4 следни натпревари и или се добива или се губи.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.387
Поени од реакции
11.854
Ете ја Јунајтед Х на 5.75 квота. За 1000 5750 а потрошени 1500.
Али ок играјте кошарки на плус подобро е

За повеќе математички совети следете ме на Твитер
Вакви стручнаци ко тебе со лопата има да ги риниш.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.202
Поени од реакции
12.002
Нема 7,8 кола овде и губење многу пари, прикаската беше играње само 4 следни натпревари и или се добива или се губи.
Колку вакви тимови наоѓаш годишно што во 4 кола ги бркаш X или сега прв пат упати па ти се посреќи?

Колку си ќар вака од рандом (ми се сони) тактика на бркање X на рандом различни тимови на годишно ниво?

Нели беше по математиката, статистиката и што ти ја знам... па пошто кладилницата не е нешто за „ми се сони“ муабет и да бркаш за да ти се посреќи, особено не оваа игра, бујрум со статистика.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.387
Поени од реакции
11.854
Колку вакви тимови наоѓаш годишно што во 4 кола ги бркаш X или сега прв пат упати па ти се посреќи?

Колку си ќар вака од рандом (ми се сони) тактика на бркање X на рандом различни тимови на годишно ниво?

Нели беше по математиката, статистиката и што ти ја знам... па пошто кладилницата не е нешто за „ми се сони“ муабет и да бркаш за да ти се посреќи, особено не оваа игра, бујрум со статистика.
Нз зошто му реплицираш. Вакви луѓе што се прават паметнти после битка се најлош тип на луѓе за дискусија. Дојде да се чатали сеа, а ако случајно Утд не извадеше Х уште 10 кола, ќе го снемаше човеков од темава. Немаше ни да си го брани ставот.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Нз зошто му реплицираш. Вакви луѓе што се прават паметнти после битка се најлош тип на луѓе за дискусија. Дојде да се чатали сеа, а ако случајно Утд не извадеше Х уште 10 кола, ќе го снемаше човеков од темава. Немаше ни да си го брани ставот.
Секако, еве ова ми е 15ти акаунт што го правам

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.202
Поени од реакции
12.002
Во право си.

Проблемот е што е став, нема уплаќано прогресија со почетна сума од 250еур. Ако воопшто уплаќал било нешто ситно и изваде цитат од пред 2 недели као еве ми те начекав.

Дури и тоа не е проблем, проблемот е што не може да одбериш рандом тим кој не играл нерешено и да очекуваш во следни 4 дека ќе биди нерешено затоа што ти текнало. Подобро играј лото.

Ако е така еве неколку екипи од лигите каде или имаат 0 нерешени досега или 1-2 нерешени, па ајде ќе ги бркаме да видиме на крај колку ќе сме ќар, зијан де.

1702857281228.png

1702857303109.png

1702857375277.png

1702857417120.png

1702857491314.png

И тоа овие се екипи од топ лигите, уште 20 вакви тимови ќе најдеме најмалку и од други лиги.

Сите ќе ги бркаме или една само?
Која?
Зошто?

Почетен влог 250 еур.

Па да видиме на крај на сезона КОЛКУ МНОГУ ќе им земеме на кладилниците со оваа одлична стратегија на членот од погоре.

Дури и сам Манчестер ќе го играме, еве само 1 нерешена има од толку многу натпревари, нели стратегијата е успешна. ;)

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.972
Поени од реакции
8.217
Во право си.

Проблемот е што е став, нема уплаќано прогресија со почетна сума од 250еур. Ако воопшто уплаќал било нешто ситно и изваде цитат од пред 2 недели као еве ми те начекав.

Дури и тоа не е проблем, проблемот е што не може да одбериш рандом тим кој не играл нерешено и да очекуваш во следни 4 дека ќе биди нерешено затоа што ти текнало. Подобро играј лото.

Ако е така еве неколку екипи од лигите каде или имаат 0 нерешени досега или 1-2 нерешени, па ајде ќе ги бркаме да видиме на крај колку ќе сме ќар, зијан де.

Прегледај го приврзокот 401296

Прегледај го приврзокот 401297

Прегледај го приврзокот 401298

Прегледај го приврзокот 401299

Прегледај го приврзокот 401301

И тоа овие се екипи од топ лигите, уште 20 вакви тимови ќе најдеме најмалку и од други лиги.

Сите ќе ги бркаме или една само?
Која?
Зошто?

Почетен влог 250 еур.

Па да видиме на крај на сезона КОЛКУ МНОГУ ќе им земеме на кладилниците со оваа одлична стратегија на членот од погоре.

Дури и сам Манчестер ќе го играме, еве само 1 нерешена има од толку многу натпревари, нели стратегијата е успешна. ;)
Или си Саша Матич што не читаш погоре што пишувам пет пати, не знам друга дијагноза што да поставам.

Никаде не викам дека ќе работи постојано

Никаде не викам да бркаме тимови и ќе бидеме плус

Никаде не ја измислив оваа стратегија.

Дојде друг човек кој праша дали да ја игра Јунајтед на нерешено зошто до сега немаше извадено.

Јас му реков дека вреди во наредните 4 затоа што противниците беа Вест Хем, Вила, Ливерпул и уште еден јак каде што шансата за нерешено е многу поголема отколку ако игра со Лутон и такви слични.

Ти рече дека ми се сонила анализата.

Епа анализата излезе

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.248
Поени од реакции
1.922
Da ne vi se mesham vo muabetot no kade e dobitniot tiket, ne go imam videno. Potkrepi go muabetot so tiket, da vidime deka si ja igral I si kjaril.
Vaka samo bla bla, mislam deka voopshto ne ja imas ni uplateno, ako gresham eve popravi me, ke ti se izvinam.
Se kladam deka ne ja imas ni uplateno utakmicata.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.202
Поени од реакции
12.002
Или си Саша Матич што не читаш погоре што пишувам пет пати, не знам друга дијагноза што да поставам.

Никаде не викам дека ќе работи постојано

Никаде не викам да бркаме тимови и ќе бидеме плус

Никаде не ја измислив оваа стратегија.

Дојде друг човек кој праша дали да ја игра Јунајтед на нерешено зошто до сега немаше извадено.

Јас му реков дека вреди во наредните 4 затоа што противниците беа Вест Хем, Вила, Ливерпул и уште еден јак каде што шансата за нерешено е многу поголема отколку ако игра со Лутон и такви слични.

Ти рече дека ми се сонила анализата.

Епа анализата излезе
КОЈА црна анализа?
Ако е таа логиката, зошто не играа X со Челзи, Њукасл, Арсенал, Сити, Тотенхем?

Класична коцка, играње на среќа.

Зошто не излезе X неколку натпревари претходно? Зошто не излезе со овие ЈАКИ од погоре туку со овие од „анализава“?

Хазардерство брате. Само инат си, терај.

И пошто тврдеше дека еве ти си погодил и немало од НБА пари, бујрум извади статистика колку тоа многу си ќар од кладилници и што друго од паметни „анализи“ и тактики применуваш.

@LesterBoMccaleb
ја нема играно, едноставно е.
Особено ја нема играно со 250еур прв влог како што збораше на темава, пошто само тоа прави, збора.

Тебе ти се силеше дека ќе ти примал уплата.
Си мислеше еј го најдов овај наивен е ќе го издупам. Само лупа пари по кладилници ќе му ги соберам парињата.

Откако јавно се договоривте што и како.
Почнаа уплатите, зеде ти зајача со уплата и овај испичкари.

Дали му падна грев да не ти зема пари на зелено или испичкари класично, негова работа.
БИТНО, овде еден куп луѓе го читавме како маж рекол, па маж одрекол.
Играме, не играме.

Сега истото, убаво рече Александар од погоре. Ние заборавивме на Манчестер и да не изиграше случајно нерешено никаде ќе го немаше. Случајно се погоди и еве го мајстор свог заната се прај.

А притоа, НИКАДЕ ја нема применувано „анализата“ и „тактиката“ за кладење порано, ниту пак сега уплатил.

Ама за да пишиш по форуми и да одиш контра не треба пари, бесплатно е ова тука, па ајде ќе пишиме.

Член од
10 март 2014
Мислења
1.034
Поени од реакции
1.288
Дали може да се обложувам онлајн односно дали уредбата за онлајн обложување е продолжена?

Kajgana Shop

На врв Bottom