- Член од
- 11 април 2023
- Мислења
- 2.161
- Поени од реакции
- 7.236
Да така е ,ама добро е што си добил со време, дека после 7,8 промашени кола иде заебаното. Не се големи пари но со здравје да си ги трошиш.Се знае прикаската или добиваш или губиш
Да така е ,ама добро е што си добил со време, дека после 7,8 промашени кола иде заебаното. Не се големи пари но со здравје да си ги трошиш.Се знае прикаската или добиваш или губиш
Нема 7,8 кола овде и губење многу пари, прикаската беше играње само 4 следни натпревари и или се добива или се губи.Да така е ,ама добро е што си добил со време, дека после 7,8 промашени кола иде заебаното. Не се големи пари но со здравје да си ги трошиш.
Вакви стручнаци ко тебе со лопата има да ги риниш.Ете ја Јунајтед Х на 5.75 квота. За 1000 5750 а потрошени 1500.
Али ок играјте кошарки на плус подобро е
За повеќе математички совети следете ме на Твитер
Колку вакви тимови наоѓаш годишно што во 4 кола ги бркаш X или сега прв пат упати па ти се посреќи?Нема 7,8 кола овде и губење многу пари, прикаската беше играње само 4 следни натпревари и или се добива или се губи.
Нз зошто му реплицираш. Вакви луѓе што се прават паметнти после битка се најлош тип на луѓе за дискусија. Дојде да се чатали сеа, а ако случајно Утд не извадеше Х уште 10 кола, ќе го снемаше човеков од темава. Немаше ни да си го брани ставот.Колку вакви тимови наоѓаш годишно што во 4 кола ги бркаш X или сега прв пат упати па ти се посреќи?
Колку си ќар вака од рандом (ми се сони) тактика на бркање X на рандом различни тимови на годишно ниво?
Нели беше по математиката, статистиката и што ти ја знам... па пошто кладилницата не е нешто за „ми се сони“ муабет и да бркаш за да ти се посреќи, особено не оваа игра, бујрум со статистика.
Секако, еве ова ми е 15ти акаунт што го правамНз зошто му реплицираш. Вакви луѓе што се прават паметнти после битка се најлош тип на луѓе за дискусија. Дојде да се чатали сеа, а ако случајно Утд не извадеше Х уште 10 кола, ќе го снемаше човеков од темава. Немаше ни да си го брани ставот.
Во право си.Нз зошто му реплицираш. Вакви луѓе што се прават паметнти после битка се најлош тип на луѓе за дискусија. Дојде да се чатали сеа, а ако случајно Утд не извадеше Х уште 10 кола, ќе го снемаше човеков од темава. Немаше ни да си го брани ставот.
Или си Саша Матич што не читаш погоре што пишувам пет пати, не знам друга дијагноза што да поставам.Во право си.
Проблемот е што е став, нема уплаќано прогресија со почетна сума од 250еур. Ако воопшто уплаќал било нешто ситно и изваде цитат од пред 2 недели као еве ми те начекав.
Дури и тоа не е проблем, проблемот е што не може да одбериш рандом тим кој не играл нерешено и да очекуваш во следни 4 дека ќе биди нерешено затоа што ти текнало. Подобро играј лото.
Ако е така еве неколку екипи од лигите каде или имаат 0 нерешени досега или 1-2 нерешени, па ајде ќе ги бркаме да видиме на крај колку ќе смеќар, зијан де.
Прегледај го приврзокот 401296
Прегледај го приврзокот 401297
Прегледај го приврзокот 401298
Прегледај го приврзокот 401299
Прегледај го приврзокот 401301
И тоа овие се екипи од топ лигите, уште 20 вакви тимови ќе најдеме најмалку и од други лиги.
Сите ќе ги бркаме или една само?
Која?
Зошто?
Почетен влог 250 еур.
Па да видиме на крај на сезона КОЛКУ МНОГУ ќе им земеме на кладилниците со оваа одлична стратегија на членот од погоре.
Дури и сам Манчестер ќе го играме, еве само 1 нерешена има од толку многу натпревари, нели стратегијата е успешна.![]()
КОЈА црна анализа?Или си Саша Матич што не читаш погоре што пишувам пет пати, не знам друга дијагноза што да поставам.
Никаде не викам дека ќе работи постојано
Никаде не викам да бркаме тимови и ќе бидеме плус
Никаде не ја измислив оваа стратегија.
Дојде друг човек кој праша дали да ја игра Јунајтед на нерешено зошто до сега немаше извадено.
Јас му реков дека вреди во наредните 4 затоа што противниците беа Вест Хем, Вила, Ливерпул и уште еден јак каде што шансата за нерешено е многу поголема отколку ако игра со Лутон и такви слични.
Ти рече дека ми се сонила анализата.
Епа анализата излезе
можеш на 2win.mk и megawin.mkДали може да се обложувам онлајн односно дали уредбата за онлајн обложување е продолжена?
На Моцарт имам сметка ама ја заборавив лозинката ама изгледа ништо.можеш на 2win.mk и megawin.mk