Тешко со јака постава излегоја ЦСКА ќе требит среќа ако мојте cash out добра опција еИ јас испратив, уште ЦСКА да го јаде после![]()
so hendikep +2.5 gi imam na tiket, ama ne dava cash out, valjda nema da go jadat so povekje od 2 (iako so CSKA se biva, moze i so 5 da gi tepaatТешко со јака постава излегоја ЦСКА ќе требит среќа ако мојте cash out добра опција е
100 пати му се издумав на Динамо и еве го 3-0 за него ми е криво овие се надевав на постава како со Рига со младинци ама којзнајт шо им е во глајне дек ке игрт 100% неверувам на убо ливче ги имам 1Хso hendikep +2.5 gi imam na tiket, ama ne dava cash out, valjda nema da go jadat so povekje od 2 (iako so CSKA se biva, moze i so 5 da gi tepaat)
Сношти Каролина ме заебаа на тикетот каде што го имав Динамо, на идиотите во последна третина Тампа им направи пресврт, инаку имав тикет со НХЛ + КХЛ љепота100 пати му се издумав на Динамо и еве го 3-0 за него ми е криво овие се надевав на постава како со Рига со младинци ама којзнајт шо им е во глајне дек ке игрт 100% неверувам на убо ливче ги имам 1Х
Чиста двојкаЛидс Дупла победа 8,25 Опасно ме влечит од вчера
Кои две ти се најсигурни?Ирвинг 29,5+
Харден скокови 7,5+
Мареј 25,5+
Хилд 16,5+
Кантер 13,5+
Мареј и ХарденКои две ти се најсигурни?
Се одигра денес конечно, 2-0 заврши, ако ја отпрати некојEtoile Sahel-Young Buffaloes 1 -1 @ 1.80 (Yoni)
Реванш натпревар, Етоил победи првата со 2:1. Требаше да се игра викендов, ама презакажан натпреварот ради регулативите со ковид, не му беше дозволен влез на гостите во државата. Се очекува да влезат во Тунис само неколку саати пред натпревар, а имаат само 15 фит играчи (10 не отпатуваа). Етоил е доста поквалитетен, гостите во 2021 година имаат одиграно само 3 утакмици.
Се слуша муабет по Широк Сокак дека некоја Стефка ги затворила кладилниците во градот, ГГ и кец атлетико, пепелПа ваљда следиш Ла Лига, неколку кола мака мачат, имаа проблем со повредени играчи, и корона плус.
Одбрана назад не можат да склопат,Трипие е суспендиран а Врсаљко се повреди, капак Хименез исто се здоби со повреда и не се знае дали ќе е фит за денес. Поради тие причини Симеоне беше принуден да импровизира со 3 стопери назад шо не испадна баш најдобро решение и примавме голови како од шала.
Денес мислам дека ќе има подруг пристап на натпреварот. Јас 1 ќе ја играм, безвеза е шо мора натпреварот да го играат на непознат терен ама тоа е. За тие шо не сакаат да ризикуваат на Атлетико, за гг има 2.15 квота.
Шо ја фати ти Атлетико ? Дај тикет да видам ...Се слуша муабет по Широк Сокак дека некоја Стефка ги затворила кладилниците во градот, ГГ и кец атлетико, пепел![]()
Незнам како не ти е срам да реплицираш вака грубо после толку секојдневни напињања со контра типови и игри и 99% од случаите не си ни блиску со твоите днопертизи. Баш си напорна. Па уште и женско 24 саата активна со 50 мислења на ден. Јас па глуп те читам од време на време стај ја таму на игнор. За малку не ја фати ниту Лидс, а богами и Лацио. За твоите патетико можеби реванш мечот ќе ја фатиш 1.Шо ја фати ти Атлетико ? Дај тикет да видам ...