Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Раонич - Еванс , прв сет над 9,5 1.50 у Копачка

Еванс вчера добро одигра против Рублев, 3 сета , прв сет 7:5.
Раонич знаеме дека 90% од играта му се базира на серва и асеви, ги имаше 19 против Квери , 6:4 6:4.
Не гледам тука испод 9 гејма прв сет..
Marathonbet дава 1.42 за истио тип.

Качанов - Карено Буста 1 1.75 Копачка

Качанов вчера не му дозволи ниедна брејк топка на Бублик, а Карено имаше 6 двојни сервис грешки против Лајович ( вај па беше катастрофа).
Ако Качанов си го држи сервисот , не гледам како Буста би го победил. Можда може и прв сет над 9,5 гејма 1.57 , Качанов вчера прв сет 6.4 , а Буста 7:5.
Имат играно 4 пати меѓусебе , 3/4 им се over 9,5 прв сет.

Иснер - Милман над 24,5 1.87 Копачка , Иснер над 13,5 гејма 2.02

Хуркач вчера имаше ногу слаб ретрн ( 19% ) додека Милман против Манарино имаше над 30%. Мислам дека Милман повеќе оптор ќе даде против Иснер .
Досеа имат 3 пати играно , сите им се over . Мислам дека ќе има 3 сета.

Опелка над 12,5 гејма 1.58 Копачка

Чисто ко инфо Опелка вчера имаше 18 аса , а Шварцман имаше само 28 % ретрн на прв сервис. Шварцман е 170 цм, Опелка е 211 цм. Веќе имат играно двапати и тоа на тврда, двете со по 3 сета, по една победа за секој.

Можда и Џоко под 12,5 гејма 1.58 , баракинс вчера одигра прилично тежок дуел, а и преднодниот му беше исто у три сета. Против најдобрио на планетата прашање е колку ќе има сила.
Немој Качанов.
Лош меч ап е тоа за ретардираниот рус,иако гледам дека квотата вртоглаво паѓа за негова победа.

По мене,
Иснер-Милман е убав +
Овие двајца редовно играат долги мечеви,Милман е океј играч што знае да си држи сервис,освен ако во претходниот гем не пропуштил 18 брејк топки,па да се нанервира :D

Опелка - Шварци 1
Немам претстава како Диего ќе ритрнира денес,овој волов веројатно ќе има 30+ асови,footwork-от е на страната на Шварцман,али колку ќе има размени овде?
Друго,сервисот на Шварцман е релативно смешен.
На оваа подлога по мене огромен фаворит е Рајли.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.343
Поени од реакции
7.099
Денес ќе се обидеме со една од позабавните работи во животот, а тоа е кладење на Вера Звонарева. Кој не пробал, не знае. Барем пет пати се има расплачено на сред меч.

Значи Звонарева против Зигмунд 1, коефициент 1.89 на Пајнакл.

Верка е генерално во добра форма, вчера имаше мало помрачување во првиот сет против Магда Линет, потоа се собра и го доби мечот. Линет инаку не е противник за потценување, многу солидна и борбена тенисерка. Зигмунд исто игра добро во последно време, но мислам дека овде подлогата и е побрза отколку што сака таа. Звонарева има многу подобар сервис и генерално подобра игра од основна линија. Имаат еден дуел претходно во Индиан Велс кој го довила Звонарева, и тоа на најспориот можен бетон. Значи ако нема некое помрачување Верка, што е секогаш големо ако кај неа, би требало да го добие овој меч, а коефициентот мислам дека не би требал да биде повисок од 1.65 на неа.
Зигмунд во солидна форма е, мислам дека овер ова ќе оди без проблем.... Може да направи проблем со скратени топки и да ја повикува на мрежа... Вчера ја имав звонарева да го преломи мечот ин лајв во што и успеа, но цело време од основна линија го одигра мечот, мислам дека ќе биде долг меч ова

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Припазете се денес од Осака, оваа Мухова (или Мучова, или Мукова, никој не знае како се изговараат чешките преимиња, јас на крајот од кариерата на Сафарова научив дека си изговарала Шафажова) е многу заебан играч, има одлична техника и често микса игра. Осака е позната по спор старт, нема играно одамна и како ништо може да изгуби овде. Се надевав на повисок коефициент на Мухова, па ќе ја уплатев, вака не ми се исплати.

Последно уредено:
Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.829
Поени од реакции
4.423
TJ Warren скокови 5,5 +
Претходни утамици 8,6,6 и очекува се потврда одбрана од Индијана вечер, плус игра 4ка така да би требало да иде лагано

V. Oladipo 18.5 +
Win or go home утакмица е за Индијана и од главната тројка на Оладипо Брогдон и Ворен, Оладипо има најповолна граница за плус, а отприлика исто шутови има со другите двајца, претходните 20, 22 и првата само 8 минути игра

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Припазете се денес од Осака, оваа Мухова (или Мучова, или Мукова, никој не знае како се изговараат чешките преимиња, јас на крајот од кариерата на Сафарова научив дека си изговарала Шафажова) е многу заебан играч, има одлична техника и често микса игра. Осака е позната по спор старт, нема играно одамана и како ништо може да изгуби овде. Се надевав на повисок коефициент на Мухова, па ќе ја уплатев, вака не ми се исплати.
Шо ке кажеш за Ноле ундер 19.5 Пинакл одлична квота 1.67 не верувам дека Беранкинс со тај смешен сервис може до повеќе од 7 гема на Ноле

btw вај мие нов профил забрави ги податоците од профило на телефоно ми беа зачувани а сеа го смени и ги немам :(

Член од
15 јануари 2020
Мислења
699
Поени од реакции
2.286
Шо ке кажеш за Ноле ундер 19.5 Пинакл одлична квота 1.67 не верувам дека Беранкинс со тај смешен сервис може до повеќе од 7 гема на Ноле

btw вај мие нов профил забрави ги податоците од профило на телефоно ми беа зачувани а сеа го смени и ги немам :(
Se povlece Nole

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Utre vecer site pari na Kawhi Leomard +
Site 3 utakmici do sea e vo over, a ovaa utakmica veruvam isto 35+ ke odi.
Автоматски споено мислење:

Igra mnogu jaki minuti 41-42 min, i dosta cesto prevzema. Lider 10/10

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Не ви изгледа ненормална квотата на Бешикташ за утре? 3,70 и дури 2.55 без Х...
Мора ова да се проба

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
@Stefan-kobe

По повод дискусијата за Баерн - ПСЖ, не напишав ништо после мечот затоа што не мислам дека било кој исход од тој меч докажува било што. Поентата беше што кладилниците имаа направено совршена проценка на коефициентите. Ако на пример ги поставеа коефициентите подеднакви, 2.60 2.90 2.60, не цел свет, од Проксима Кентаур ќе доаѓаа да уплатат на Баерн. Вака им беше тамам, со малку повисок коефициент постигнаа да има уплат на ПСЖ за да го покријат минусот од уплатите на Баерн, па да им остане профитот од маргината.
Автоматски споено мислење:

Одлично е тоа, јас не ги гледам многу внимателно коефициентите кај машките тениси, дефинитивно има вредност во тоа.

Последно уредено:
Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Drugar pisi im na korisnicka poddrska,ili pa idi na salter.Nonstop sum ja igral ovaa igra use pred koronata i u Evroliga i kaj kinezive.Toa ti e koj ke go tepa mecot i posle produzetci.U zadnje vreme mn pocnaa da se kurcat zlatna,izlea poleka poleka life im ja prevzima kladionata skroz.
Ги купи Спортлајф негде на почетокот на годинава.
Тоа што постојат со истото име и истите локали е за да не ги изгуби играчите што шо и да се деси идат у Копачка. Имаат такви кладионичари што за инат играат у една или у друга, без разлика на квотите.
Иначе обично фаворити играм и 2+, 3+ . Доста поголеми квоти има копачка периодов.

Kajgana Shop

На врв Bottom