Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Димитров - Фоњини ја играв 1, пишуваше оти почнува во 17:00, ја уплатив во 16:59:28, :D а таа почнала во 16:40. И сеа ми ја уплатија, а веќе Димитров го земал првиот сет. :D Ќе ми ја важат во случај да фатам или ќе ја намалат добивката за 1,45?

Иначе освен неа ги имам уште Валенсија 1, Сосиедад ГГ, Милан ГГ, Реал ГГ4+ и Наполи ГГ3+. Ептен тешко да фатам, ама да си прашам. :D

F

FuckYouAll

Гостин
Осасуна Т1 2+
Фиорентина Т1 2+
Верона Т1 2+
Милан Т1 2+
Валенсија Т1 2+
Каљари Т1 2+

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.465
Преѓе ко бев кладилница пред мене имаше еден кладе 10 000 на Пелистер 1 и Металург 2, па ги "фати" и двете...
Никогаш не би клал толку пари особено на македонска лига!
Ојдоја јабана парите на чоеко :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Димитров - Фоњини ја играв 1, пишуваше оти почнува во 17:00, ја уплатив во 16:59:28, :D а таа почнала во 16:40. И сеа ми ја уплатија, а веќе Димитров го земал првиот сет. :D Ќе ми ја важат во случај да фатам или ќе ја намалат добивката за 1,45?

Иначе освен неа ги имам уште Валенсија 1, Сосиедад ГГ, Милан ГГ, Реал ГГ4+ и Наполи ГГ3+. Ептен тешко да фатам, ама да си прашам. :D
Би требало да се рачуна со коеф. 1 утакмицата, барем според некоја логика.

Во Копачка 100% ќе ти ја рачунаат со коеф.1 пошо си пазат на вакви ситници.

Него што ми беше муабетот, прееска еден постар чоек дојде и со 30 денари зема 61.000 на 5-6 утакмици 1-13+.
Треба и среќата некогаш да е на твоја страна.

Иначе за "дојавата" денес од нашава лига баш зборнавме денес со Stefan-kobe и убаво рече он подобро е контра да се игра.
Иам приметено дека во последно време во нашава лига се пуштаат многу вакви "дојави" и луѓето се летаат и остават доста пари.
Очигледно има некој план во позадина за да се наполнат нивните џебови па размислете малце пред да опнете некоја посериозна сума на дојавиве.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Би требало да се рачуна со коеф. 1 утакмицата, барем според некоја логика.

Во Копачка 100% ќе ти ја рачунаат со коеф.1 пошо си пазат на вакви ситници.

Него што ми беше муабетот, прееска еден постар чоек дојде и со 30 денари зема 61.000 на 5-6 утакмици 1-13+.
Треба и среќата некогаш да е на твоја страна.

Иначе за "дојавата" денес од нашава лига баш зборнавме денес со Stefan-kobe и убаво рече он подобро е контра да се игра.
Иам приметено дека во последно време во нашава лига се пуштаат многу вакви "дојави" и луѓето се летаат и остават доста пари.
Очигледно има некој план во позадина за да се наполнат нивните џебови па размислете малце пред да опнете некоја посериозна сума на дојавиве.
Баш во Копачка ми е листот. :D

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.116
Поени од реакции
13.443
Најверојатно. Во последните минути многу напнати беа,а јас си ја чекав двојка и гледав само некој да не падне во шеснаесетник да не свирне пенал судијана.
Абе океј,јас не играм македонска екипи освен Шкендија:LOL:
Него ти пиша 1 ќе ја играш 3 за3 оти ти била сомнителна после тоа кажуваш дека 2ка си ја чекал. Нема врска како и да е.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Влагајте ПСВ 1X у живо ... Рода и ПСВ имаат добра традиција на местење.

Kajgana Shop

На врв Bottom