Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Јас ти кажав, добредојден си Битола кога сакаш. Ни на крај памет не ми е да се влечкам до Скопје. Посебно не за мочани 200 евра.
Stefan e od Skopje, 90% od clenovite se od Skopje, eve da ne bide za 200 evra neka bidat 500, prevozot od Bitola ti e na moj trosok bez obzir dali ke ja dobijam ili izgubam kladbata

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Боже Господе хахахаха колку лудаци има во државава со лопата да ринеш.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Еве за во Битола јас ќе се нафатам за сведок,100% застанувам зад Ставрогин и верувам дека има уплатено 25К на Победа..за вкафана после само Капри ,најубава скара прават и плус со Lyonnes ќе можите да си вратите дел од парите :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Боже Господе хахахаха колку лудаци има во државава со лопата да ринеш.

Не е лудак, освен ако не мислиш на Гаро. Тој е психијатриски случај. Чарли е класичен мочко. Ем не може, ем мисли дека сите други не можат.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Ти кажав, само Битола.
ok aj vaka, ti Stefan go poznavas licno i rece deka mu veruvas, jas ne go poznavam ama eve ke mu veruvam, ponudi mu na nego dokazi za taa famozna uplata od 25 000 evra na Pobeda i otkako toj ke gi pregleda neka napise na temava deka i vistina, vo toj slucaj ti ja dobivas kladbata, ako ne uspees da mu ponudis takvi dokazi togas jas pobeduvam

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
ok aj vaka, ti Stefan go poznavas licno i rece deka mu veruvas, jas ne go poznavam ama eve ke mu veruvam, ponudi mu na nego dokazi za taa famozna uplata od 25 000 evra na Pobeda i otkako toj ke gi pregleda neka napise na temava deka i vistina, vo toj slucaj ti ja dobivas kladbata, ako ne uspees da mu ponudis takvi dokazi togas jas pobeduvam
Еве вака, него веќе му испратив податоци од едниот акаунт, на @NomoregameS ќе му испратам податоци од друг акаунт. Нека се логираат двајцата па нека ти кажат колку се уплатени пари само од тие два акаунти. Тоа е некаде оклу 7000 евра. Потоа ќе се извиниш и никогаш повеќе нема да ме цитираш во темава. Пари од тебе не сакам. Бива?

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Дојаве Уживо, шаљемо новац након прелазак!
:D

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Има уплатено 25к на Победа, и се расправа на форумов? Дечко иди еби бе, шмркај нешто прави...

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Еве вака, него веќе му испратив податоци од едниот акаунт, на @NomoregameS ќе му испратам податоци од друг акаунт. Нека се логираат двајцата па нека ти кажат колку се уплатени пари само од тие два акаунти. Тоа е некаде оклу 7000 евра. Потоа ќе се извиниш и никогаш повеќе нема да ме цитираш во темава. Пари од тебе не сакам. Бива?
jas kolku sto se sekjavam kladbata bese za 25 000, 7000 ne samo sto ne e isto so 25 000 tuku ne e ni priblizno, eve go toa sto go zboram za tebe, stom dojdes vo situacija koga vekje svakjas deka ni so pravo i nemozes da pobedis vo nekoja rasprava ti namerno probuvas da ja smenis temata, da gi smenis uslovite, da navreduvas i sl za da probas da se izvadis, jas stojam na toa sto go kazav od pocetok, ti 100pati proba da gi izvrtis rabotite, i koga se laze treba da se ima merka, da ponudis laga koja e realna i na koja dosta narod ke ti poveruva, so ova sto ti probuvas da go prodades ovde normalno e da ima mnogu narod koj ne ti veruva i toa so pricina

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
jas kolku sto se sekjavam kladbata bese za 25 000, 7000 ne samo sto ne e isto so 25 000 tuku ne e ni priblizno, eve go toa sto go zboram za tebe, stom dojdes vo situacija koga vekje svakjas deka ni so pravo i nemozes da pobedis vo nekoja rasprava ti namerno probuvas da ja smenis temata, da gi smenis uslovite, da navreduvas i sl za da probas da se izvadis, jas stojam na toa sto go kazav od pocetok, ti 100pati proba da gi izvrtis rabotite, i koga se laze treba da se ima merka, da ponudis laga koja e realna i na koja dosta narod ke ti poveruva, so ova sto ti probuvas da go prodades ovde normalno e da ima mnogu narod koj ne ti veruva i toa so pricina
Другар океј е,не биди напорен,не е дека го знам Ставро па ај ќе го правдам,колку пари што има уплатено на победа(и земено) ти немаш цел живот.
Еве акаунтот што ми го даде има 4000 евра уплата,ти како што збореше не можеше ни 1000 така?
Мислам,не биди толку љубоморен,земи научи нешто од подобрите може ќе те биде.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Убаво си кажа човекот, не се сите негови... он има околу 200-300 евра :)

Kajgana Shop

На врв Bottom