B
Blade Torch
Гостин
1H (-.8.5) 1.90.Ми се игра Вашингтон со хендикеп да победи вечер, ама ме чуди зошто толку лоши резултати имаат во последно време. Против филаделфија ако не експлодираат, против кој друг?
1H (-.8.5) 1.90.Ми се игра Вашингтон со хендикеп да победи вечер, ама ме чуди зошто толку лоши резултати имаат во последно време. Против филаделфија ако не експлодираат, против кој друг?
Imash vo aerodrome sproti trgovskiot biser, od stranata na kopachka do trafikataZnae nekoj kade imaat uplatni mesta Evrotip ??
Imaat super granici od evroliga ..
Uhh..daleku ..centar negde ?Imash vo aerodrome sproti trgovskiot biser, od stranata na kopachka do trafikata
Neznam za u centar bato ://Uhh..daleku ..centar negde ?
У близинa нa oвoa Пoштa тaму мaлде пoдoлу. Акo ти е близу лaнч бaрoт, тaму некaде имa мислaм.Uhh..daleku ..centar negde ?
Кажи некој предлог да уплатам после. Иначе Аеродром до Копачка, Колонија/Идризово кај полициската академија, за овие 2 места знам, центар не ми текнува каде имаше, ама знам дека имаше..Znae nekoj kade imaat uplatni mesta Evrotip ??
Imaat super granici od evroliga ..
Dixon +У близинa нa oвoa Пoштa тaму мaлде пoдoлу. Акo ти е близу лaнч бaрoт, тaму некaде имa мислaм.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Znam za toa ..al epten daleku ..dok idam,da ne gi zgolemat granicite .Кажи некој предлог да уплатам после. Иначе Аеродром до Копачка, Колонија/Идризово кај полициската академија, за овие 2 места знам, друго немам начекано..
Како играте бе од 2-3 голови не ми е јасно )Belenenses-Benfica 2
Sandhausen-Paderborn 1
Mechelen-Anderlecht 2-3 golovi
http://tinyurl.com/z67uzv7
1 kvota.ajdee brzoo pustajte Radomilje - Krka 2-2 4.20 koff .. vo 14:30 e pocnata 0-1 e na livceto pisit vo 15:00deka pocva.4 pati mi e izigrana i pred pocetok i sega.. nemav vreme pobrzo da postiram vo 5min padna golot. i 2ka mi e izigrana i 2-2, i 2-2:3+ i 2-2;2+. Dve mi se pred utakmica uplateni vo 14:15 2livcina vo 14:45
млад е колшајбер допрва ќе реди успесиКолшајбер да ти ебам детството